2013-10-30، 01:06
فقط او را صدا کردم نیامد/ تمام شب دعا کردم نیامد/ به من گفت باید با وفا بود / به عهدش هم وفا کردم نیامد
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
|
صداکردم نیامد
|
2013-10-30، 01:06
فقط او را صدا کردم نیامد/ تمام شب دعا کردم نیامد/ به من گفت باید با وفا بود / به عهدش هم وفا کردم نیامد
سپاس شده توسط: NASIB ، mohsen..yazd ، amirhosein
2013-11-27، 02:34
حال و روز عجیبی دارم...
همیشه بر سر دو راهیَم.. یک راه به تو می رسد و یک راه به تنهائی همیشه تو را انتخاب میکنم و میرسم به تنهائی!
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، amirhosein
2013-11-28، 12:28
اگر به همون سرعتی که درسهامونو فراموش می کنیم
غم هامونو هم فراموش می کردیم خعــــــــــلی خوب بود به سلامتی رفیقی که یه روز میاد سر خاکم اما نمیتونم جلوش پا شم ، ولی خاطرم راحته که خاک زیر پاشم ...
سپاس شده توسط: رقیه ، mohsen..yazd ، amirhosein
2013-12-08، 09:27
می دانی … !؟ به رویت نیاوردم … !
از همان زمانی که جای ” تو ” به ” من ” گفتی : ” شما “ فهمیدم پای ” او ” در میان است . . . در لابه لای دلشوره ها و تـرس هایـم، لب پرتگاه ایستاده ام.. میدانم دستـــــــم را نمیگیری.. فقط محض رضای خدا.. پرتــــــم نکــن…!!
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، amirhosein
ای مرغ آفتاب! از صدهزار غنچه نیز.. یکی وا نشد دست نسیم با دست من آشنا نشد گنجشکها دگر نگذشتند از این دیار… … وان برگهای رنگین، پژمرد در غبار وین دشت خشک و غمگین.. افسرد بیبهار ای مرغ آفتاب! با خود مرا ببر به دیاری که همچو باد… آزاد و شاد، پای به هر جا توان نهاد گنجشک پر شکستهی باغ محبتم تا کی در این بیابان سر زیر پر نهم؟ با خود مرا ببر به چمنزارهای دور، شاید به یک درخت رسم… نغمه سر دهم… من بیقرار و تشنهی پروازم… تا خود کجا رسم به همآوازم… اما بگو کجاست… آنجا – که زیر بال تو – در عالم وجود… یکدم به کام دل… اشکی توان فشاند… شعری توان سرود؟ فکر کنم می رویید در جنگل ،خاموشی رویا بود. شبنم ها بر جا بود. … درها باز،چشم تماشا باز،چشم تماشاتر، و خدا در هر…آیا بود؟ خورشیدی در هر مشت:بام نگه بالا بود. می بویید. گل وا بود؟ بوییدن بی ما بود :زیبا بود. تنهایی،تنها بومد. نا پیدا،پیدا بود. (او) انجا، انجا بود. فاصله ی من وتو زیاد شده این روزا
آخر این جدایی میرسه به نا کجا رفتی و گفتی بودن با من هرگز نمیشه قلب من زیر پاهات له شد مثل همیشه یه روزی بود میگفتی دوستم داری رهگذر نرو بمون که چشمام بی تو میشه خیس وتر خسته و دل شکسته میخوام واست بخونم اگه اجازه بدی پیشت میخوام بمونم آروزی دیدنت واسم شده یه رویا داشتنت رو میخوام از اونی که هس اون بالا آی اونی که اون بالا نشستی پیش ابرا بهش بگو هنوزم دوسش دارم بی پروا سحر توی نمازم ازش خواستم بمونی میدونم که عشق رو ازتو چشام میخونی از چشمات دارم میخونم دوسم داری هنوزم چرا زپیشم رفتی اینو من نمیدونم رفتی اما میدونم برمیگردی یه روزی قسمت ما دوتا نیست غم تلخ جدایی سپاس شده توسط: abbas ، sadaf ، mohsen..yazd ، amirhosein
2013-12-15، 10:44
ای کاش آشنائیها نبود یا به دنبالش جدائی ها نبود
یا مرا با او نمی کردی آشنا یا مرا از او نمی کردی جدا . . . میشه مثل یه قطره اشک بعضیا رو از چشمت بندازی ولی هیچ وقت نمی تونی جلوی اشکی رو بگیری که با خدا حافظی بعضی ها از چشمت جاری میشه . . . بهترين اس ام اس عاشقانه جدایی و دوری گفتی محبت کن برو / باشد خداحافظ ولی رفتم که تو باور کنی / دارم محبت می کنم . . . اگه گفتم خداحافظ، نه اینکه رفتنت ساده است نه اینکه می شه باور کرد دوباره آخر جاده است خداحافظ واسه اینکه نبندی دل به رویاها بدونی بی تو و با تو همینه رسم این دنیا اس ام اس عاشقانه جدایی و دوری از زندگیت بیرون میروم برای همیشه مثل همیشه عقربه ها نمیزارن حرف بزنم . خیلی دیره . میدونستم دیر میشه . اینو از همون سلام اول فهمیدم تا دیر نشده خداحافظ . . . جمله هاي جديد عاشقانه جدایی و دوری خدا حافظ گل لادن تموم عاشقا باختند ببین گریه هام از عشق چه زندونی برام ساختن خدا حافظ گل پونه گل تنهای بی خونه لا لایی ها دیگه خوابی به چشمونم نمی شونه تو این رویای سر در گم خدا حافظ گل گندم تو هم بازیچه ای بودی تو دست سرد این مردم خدا حافظ گل پونه که بارونی نمیتونه طلسم رو بر داره از این پاییز دیوونه بهترين اس ام اس عاشقانه جدایی و دوری خرداد 92 خدا حافظ گل مریم گل مظلوم و پر دردم نشد با این تن زخمی به آغوش تو بر گردم نشد تا بغض چشمات رو به خواب قصه بسپارم از این فصل سکوت و شرم غم بارون رو بردارم به سرنوشت بیندیش که چگونه تصویر گر جدایی هاست برمن خرده مگیر چراکه جبر زمانه از آغاز هر زمانه از آغاز هر سلامی بدرود میرسد خدا حافظ + نوشته شده در یکشنبه بیست و نهم اردیبهشت 1392ساعت 20:27 توسط | نظر بدهید اس ام اس عاشقانه غمگین خرداد 92 پيامك جمله هاي جديد اس ام اس عاشقانه غمگین خرداد 92 خدا حافظ پیام من کلام من خدا حافظ تو ای تنها سلام من خداحافظ طلوع من غروب من خداحافظ تو ای محبوب خوب من گفتی خدا حافظ گفتم نمی خواهی مرا؟ باشد نخواه اما ای کاش می گفتی چرا؟ اس ام اس عاشقانه غمگین 2013 از دست دادمت ، به راحتی یک نفس ، به آسانی یک پلک ، سخت ست ؛ ولی انگار باید بگویم خداحافظ .ای تمام آن چه دارای ام بودی در این روزگار سخت ، خداحافظ . ببین مرا چه گونه جادو کردی ؟ هنوز هم نمی توانم آن گونه که بودم ، باشم . هنوز هم نمی توانم - روزها بعد از نبودنت انسان دیگری را آنگونه که تو را ساختم برای خود بسازم سخت ست اما خداحافظ اس ام اس عاشقانه غمگین خرداد 92 خداحافظ همیشه سخت ترین کلمه است برای بازگفتن... بر لب که بیاید دیگر باید رفت ! ... می روی ؟ اس ام اسهاي جديد عاشقانه غمگین و من از تو جدا ماندم ولی ای کاش میمردم برو دیگر که دل از غم رها کردم خداحافظ...خداحافظ که دیگر بر نمیگردم . . . سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، amirhosein
2013-12-30، 05:58
چند وقتیست همه دلگیرند از من دلیل میخواهند برای غمگین بودنم
برای ناامید بودنم و برای تلخ شدنم! نگران نباشید من نه غمگینم ، نه تلخ و نه ناامید! فقط مدتیست گم شده اند ، دنبالشان میگردم! صبرم …. امیدم …. نمیدانم در کدام صفحه ی قصه ی سرگذشت نحسم جا گذاشتمشان سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، amirhosein
2014-02-23، 12:29
دليل "نيامدنت" از اين دو حالت خارج نيست..!
يا نميخواهى ام..! يا... يا...! يعنى نميخواهى ام..!!؟؟؟
2014-03-08، 01:05
چیزیم نیست ، خرد و خمیرم فقط همین / کم مانده است بی تو بمیرم ، فقط همین
از هرچه هست و نیست گذشتم ولی هنوز / در عمق چشم های تو گیرم ، فقط همین .
2014-03-08، 07:34
چه جمله ی غریبی است فراموشت می کنم
وقتی تا آخر عمرت با یاد او زندگی می کنی!
|
|