موضوعها: 2,475
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
265
2014-01-01، 09:18
(آخرین ویرایش: 2014-01-01، 08:48 ، توسط mehdiast.)
بنام خدا
فقط برای امروز سعی میکنم هر حرکتم را که از روی افراط است را به تعادل برسانم
فقط برای امروز عادت های زشت را کمتر استفاده میکنم
فقط برای امروز به حرف دیگران کاری ندارم و فقط سعی میکنم حرکت خودم را در مسیر بهبودی ادامه دهم
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
انجمن مبتنی بر یکسری اصول روحانی است که این اصول ما را متحد تر میسازد .بهبودی یک پروسه است نه یک پروژه .بهبودی در جریان است و برنامه بهبودی میبایست روزانه انجام شود.همانطور که مواد مخدر نهایت 24 ساعت فرد را در حالت سرخوشی نگه میدارد و بعد اثرش تمام میشود بهبودی نیز هر روز و هر روز باید تکرار شود تا تاثیر خوبی داشته باشد.برای ما اصول روحانی همانند یک چاشنی و دسر روزانه شده است و علاوه بر غدا و اب و اکسیژن من به جلسات بهبودی نیاز دارم.
ما در جلسات رقیب یکدیگر نیستیم و با یکدیگر رقابت نمیکنیم بلکه با خنده هم میخندیم و با گریه هم گریه میکنیم.
ما نه تنها دوست نداریم از اعضایمان کم شود بلکه علاقمند هستیم روز به روز بع تعدادمان اضافه گردد.
امیر اریا یازدهم دی
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
11 دي
من در مقابل رنجهایي كه بردهام، پاداش بهبودي و آرامشم را گرفتهام. امروز موجودیتم در گروه فقط مشكل بيماريم ميباشد. با همين بيماري تجربيات و چيزهايي به دست آوردهام كه از حد و انتظارم خارج است. امروز نگران چيزي نيستم. از ترسهايم مضطرب نشده و از آنها فرار نميكنم. امروز اشتباهاتم را ميپذيرم و سعي ميكنم آنها را جبران كنم. امروز با بهره گرفتن از اصول خودیاری و آرامش درونم، ميآموزم كه چگونه با زندگي کنار آمده و با مشكلات روبه رو شوم. امروز طریقهی ارتباط گذاشتن با خود و دیگران را آموختهام و اینکار را بدون سوءاستفاده کردن و شدن انجام میدهم. امروز آموختن مهارتهای زندگی یکی از مهمترین نیازهای شخصی من شده است، من با آموختن این مهارتها توانایی روبه رو شدن با واقعیتهای زندگی را پیدا کردهام. من از خداوند بهخاطر داشتن این همه نعمت و سعادت سپاسگزارم. خداوندا: به من بفهمان بدون تو چی خواهم شد، نشانم نده. من سالها در کورهراه زندگی گمشده و هرگز نتوانسته بودم راه نجاتی پیدا کنم. امروز برای شکرگزاری انگیزههای زیادی دارم. برگ برندهی من در این راستا بیماری و عجز من و خدای مهربان برای گرداندن زندگی است.
دعا کردن و خواستن حق ماست!
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست