2014-02-08، 11:57
اندیشه امروز a day at a time
گاهی اوقات می شنویم که تواضع را چنین تعریف کرده اند که حالتی از وجود است که در آن انسان آموزش پذیر باشد . با توجه به این تعریف بیشتر ما در برنامه فادرند که از مواد مخدر بطور جدی پرهیز کنند حداقل فروتنی را کسب کرده اند . در غیر اینصورت قادر نخواهیم بود که از مواد مخدر ، رفتار معتاد گونه و هر عمل ویرانگری اجتناب ورزیم .
آیا من تداوم پیشرفت را در افزایش فروتنی خود می بینم ؟
آیا اکنون که من شورع به کسب و گسترش فروتنی کرده ام قادر به ادامه آن هستم ؟
آیا من قادرم که با فکری از پیشنهادات دوستانم در گروه برای تمرین جهت کسب فروتنی بپردازم ؟
آیا من درک کرده ام که برای ادامه بهبودی باید که آموزش پذیر ، احترام پذیر و هشیار باقی بمانم ؟
" مسئولیت پذیر باقی بمان . "
کپی از این مطلب فقط با ذکر نام سایت www.forum.banianbehboodi.ir مجاز می باشد .
گاهی اوقات می شنویم که تواضع را چنین تعریف کرده اند که حالتی از وجود است که در آن انسان آموزش پذیر باشد . با توجه به این تعریف بیشتر ما در برنامه فادرند که از مواد مخدر بطور جدی پرهیز کنند حداقل فروتنی را کسب کرده اند . در غیر اینصورت قادر نخواهیم بود که از مواد مخدر ، رفتار معتاد گونه و هر عمل ویرانگری اجتناب ورزیم .
آیا من تداوم پیشرفت را در افزایش فروتنی خود می بینم ؟
آیا اکنون که من شورع به کسب و گسترش فروتنی کرده ام قادر به ادامه آن هستم ؟
آیا من قادرم که با فکری از پیشنهادات دوستانم در گروه برای تمرین جهت کسب فروتنی بپردازم ؟
آیا من درک کرده ام که برای ادامه بهبودی باید که آموزش پذیر ، احترام پذیر و هشیار باقی بمانم ؟
" مسئولیت پذیر باقی بمان . "
کپی از این مطلب فقط با ذکر نام سایت www.forum.banianbehboodi.ir مجاز می باشد .
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم