2014-02-08، 12:25
اندیشه امروز a day at a time
من دیگر با افرادی که فکر می کنند رضایت از امیال طبیعی ما هدف اولیه زندگی ما می باشد مجادله نمی کنم . ما برای این برنامه را ادامه نمیدهیم که ره آودهای مادی برای ما داشته باشد . شاید هیچ گروه دیگری را در جامعه پیدا نکنید که باعث اینهمه خرابی و ویرانی در زندگی شده باشند و هنوز خود خواهانه درخواستهای غیر واقعی داشته باشند . در تمام زمینه ها ما همیشه اصرار داشته ایم که بیش از سهم خود دریافت کنیم . حتی در بهبودی نیز ما گاهی تصور می کنیم که می توانیم پیروزیهای چشمگیری در برنامه داشته باشیم .
آیا من می آموزم که رضایت مادی ناشی از اشیاء و محصولات هدف اصلی برنامه نمیباشد ؟
آیا من درک کرده ام که بازسازی شخصیت پیشرفت روحانی باید در درجه اول اهمیت باشد ؟
آیا من درک کرده ام که هیچگاه قادر به کنار آمدن با زیاده روی نبوده ام ؟
تجربه زندگی گذشته من نشان داده است که من از عشق ، پول ، مستغلات ، اشیاء ، مواد مخدر و غذا و هر چیز بیشتریت را می خواهم .
آیا برنامه به من خواهد آموخت که من باید بیشتر بر مسائل روحانی متمرکز گردم تا چیزهای مادی ؟
" برای پیشرفت روحانی حریص بودن پسندیده است . "
کپی از این مطلب فقط با ذکر نام سایت www.forum.banianbehboodi.ir مجاز می باشد .
من دیگر با افرادی که فکر می کنند رضایت از امیال طبیعی ما هدف اولیه زندگی ما می باشد مجادله نمی کنم . ما برای این برنامه را ادامه نمیدهیم که ره آودهای مادی برای ما داشته باشد . شاید هیچ گروه دیگری را در جامعه پیدا نکنید که باعث اینهمه خرابی و ویرانی در زندگی شده باشند و هنوز خود خواهانه درخواستهای غیر واقعی داشته باشند . در تمام زمینه ها ما همیشه اصرار داشته ایم که بیش از سهم خود دریافت کنیم . حتی در بهبودی نیز ما گاهی تصور می کنیم که می توانیم پیروزیهای چشمگیری در برنامه داشته باشیم .
آیا من می آموزم که رضایت مادی ناشی از اشیاء و محصولات هدف اصلی برنامه نمیباشد ؟
آیا من درک کرده ام که بازسازی شخصیت پیشرفت روحانی باید در درجه اول اهمیت باشد ؟
آیا من درک کرده ام که هیچگاه قادر به کنار آمدن با زیاده روی نبوده ام ؟
تجربه زندگی گذشته من نشان داده است که من از عشق ، پول ، مستغلات ، اشیاء ، مواد مخدر و غذا و هر چیز بیشتریت را می خواهم .
آیا برنامه به من خواهد آموخت که من باید بیشتر بر مسائل روحانی متمرکز گردم تا چیزهای مادی ؟
" برای پیشرفت روحانی حریص بودن پسندیده است . "
کپی از این مطلب فقط با ذکر نام سایت www.forum.banianbehboodi.ir مجاز می باشد .
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم