2013-11-05، 12:14
می خواستم شمع باشم و تا آخر عمر به پات بسوزم ولی چیکار کنم که ادیسون برق رو اختراع کرد .
دنبال قبر کسی می گشتیم یه آدم خوشحال اومده داره با ما سنگ قبرها رو می خونه بعد می گه دنبال قبر کسی می گردین ؟!!
می گم پ ن پ اینجا غریبم می خوام ببینم همشهری چیزی پیدا می کنم یا نه ؟؟؟
سلام خوبی؟دیشب خوابت رو دیدم داشتی پله های ترقی رو یکی یکی طی می کشیدی تا وقتی من خواستم رد شم تمیز باشه .
سلام . خوبی؟ ببخشید یه سئوال فنی داشتم
به نظر شما کمک فنر ماشین بیگلی بیگلی چی بود که گوریل انگوری می نشست روش ؟
اگه خواستی یه کسی . یه عاشق هم نفسی . عمرش رو حیرونت کنه . جونشو قربونت کنه . جون مادرت رو من حساب نکن !!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی ماهی ............................................
بخور چون امگا 3 داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
رفتم گل فروشی می گم ببخشید آقا کاکتوس هم دارین ؟می گه واسه دکور می خواین ؟می گم پ ن پ تو خونمون شتر پرورش می دیم می خوام یه وقت احساس غربت نکنه .
دنبال قبر کسی می گشتیم یه آدم خوشحال اومده داره با ما سنگ قبرها رو می خونه بعد می گه دنبال قبر کسی می گردین ؟!!
می گم پ ن پ اینجا غریبم می خوام ببینم همشهری چیزی پیدا می کنم یا نه ؟؟؟
سلام خوبی؟دیشب خوابت رو دیدم داشتی پله های ترقی رو یکی یکی طی می کشیدی تا وقتی من خواستم رد شم تمیز باشه .
سلام . خوبی؟ ببخشید یه سئوال فنی داشتم
به نظر شما کمک فنر ماشین بیگلی بیگلی چی بود که گوریل انگوری می نشست روش ؟
اگه خواستی یه کسی . یه عاشق هم نفسی . عمرش رو حیرونت کنه . جونشو قربونت کنه . جون مادرت رو من حساب نکن !!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی ماهی ............................................
رفتم گل فروشی می گم ببخشید آقا کاکتوس هم دارین ؟می گه واسه دکور می خواین ؟می گم پ ن پ تو خونمون شتر پرورش می دیم می خوام یه وقت احساس غربت نکنه .
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم