امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-سیزدهم تیر
انديشه امروز  a day at a time 
[bgcolor=#F0FFFF]بندرت در برنامه با معتادان فعال برخورد می کنیم که از رفتار غیر منطقی و غیر عقلانی خود آگاه باشند و قدرت رویارویی و تحمل آنرا داشته باشند . یکی از دلایل آنست که آنها در تفکر خود برای استفاده گاه به گاه و مداوم مواد مخدر تفاوتی نمی بینند . آنها بر این مساله که معتاد نیستند و هنوز کنترل خود را بر روی مواد مخدر از دست نداده اند اصرار دارند و مشکلات و نابسامانیهای زندگی خود را ناشی از عوامل دیگری می دانند و هنوز قادر به تشخیص رفتار ویزانگر خود نمی باشند . [/bgcolor]
[bgcolor=#F0FFFF]آیا من اعتقاد آورده ام که قدرتی ما فوق قادر است که سلامت عقل مرا به من بازگرداند ؟ آیا من به غیر اصولی و غیر منطقی بودن رفتار خود به عنوان یک معتاد پی برده ام ؟[/bgcolor]
[bgcolor=#F0FFFF]برای افراد معتاد پذیرش و اقرار به اینکه سلامت عقل خود را از دست داده اند و دارای رفتاری غیر منطقی می باشند بسیار دشوار است . [/bgcolor]
[bgcolor=#F0FFFF]خداوندا ، به من کمک کن تا هیچگاه رفتار دوران اعتیاد خود را فراموش نکنم و به خاطر داشته باشم که چگونه سلامت عقل خود را از دست داده بودم . [/bgcolor]
[bgcolor=#F0FFFF]آیا سایر معتادان که از این بیماری رنج می برند قادرند که با تشخیص رفتار خود شدت بیماری را درک کرده و جهت کمک به مراکز درمانی و گروهها مراجعه کنند ؟[/bgcolor]
[bgcolor=#F0FFFF]" خداوند روح مرا نجات داد " [/bgcolor]
[bgcolor=#F0FFFF]فقط برای امروز از کتاب اندیشه امروز 13 تیر ماه 
کپی از این مطلب فقط با ذکر نام سایت  www.forum.banianbehboodi.ir  مجاز میباشد . [/bgcolor]

مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم 
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
فقط برای امروز-سیزدهم تیر - توسط mahla - 2013-11-28، 02:31
RE: فقط برای امروز-سیزدهم تیر - توسط sadaf - 2014-07-03، 09:37

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیست ونهم تیر mahla 6 4,031 2015-07-20، 08:58
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-بیستم تیر mahla 4 3,861 2015-07-11، 01:28
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-هجدهم تیر mahla 4 3,765 2015-07-09، 07:14