2014-07-22، 06:07
به نام خدا.در کل قدم دوم برای من شناختن و ایمان اوردن به یک نیروی برتر از خودم بود.در این قدم دریافتم که دست از خودمحوری بر دارم روی به خدا محوری و مشورت محوری بیارم.صداقت داشتن با خود با راهنما و با نیروی برتر در این قدم خیلی به من جواب داد.من در این قدم دست از غرور و منیت برداشتم که بزرگترین ضربه هارو از همین غرور و منیت خورده بودم.قدم دوم برای من رسیدن به خدایی بود که با کارکرد این قدم خیلی خوبو خشگل شناختمش و باهاش رابطه گذاشتم.قدم دوم به من اموخت که دریچه افکارم را باز کنم و مدام دنباله چیزهایی باشم که به من کمک میکنند.قدم دوم یک انگیزه و یک امید خاصی به من داد درک نیروی برتر و تکیه کردن به ان خیلی برای من زیبا بود.والا ترین و برترین نیروی برتر برای من خداوندی مهربان است که در همه ی ضمینه ها مراقب من است در انجمن معتادان گمنان راهنما و دوستان موفق بهبودی در محل کار سرپرست و مافوق در خانواده پدر و مادر در ورزش مربی و... اینها در هر شرایطی نیروی برتر من هستند و من با کمک خواستن و مشورت کردن با انها خیلی خوب با اتفاقات زندگی غلبه میکنم.اصل قدم دوم برای من خدامحوری و مشورت کردن با اهله مشورت بوده.این تجربه شخصیه من بوده.با تشکر