امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4-چه چيزهايي باعث مي شوند ما سلامت عقلمان را از دست بدهيم ؟ آياهميشه بر روي حركت و
من به مرور سلامت عقل خود را از دست دادم با زندگی با افراد بیمار و با ان احساساتی که به من میدادند باعث شد سلامت عقل خود را از دست بدهم . کسی که تفاوت خوب و بد را نداند سلامت عقل ندارد.در گذشته هیچ تمرکزی بر روی رفتارم نداشتم چون با کله ی خودم  میرفتم چون مشورت کردن را بلد نبودم. برخورد معقول نداشتم ، این معقول بودن و درست فکر کردن مال انسانهای سالم است ،یک جاهایی سلامت عقلم کمرنگ شده بود و اگر میخواستمد درست رفتار کنم اطرافیانم نمیگذاشتند.تمام دردهای جسمی من به علت این بود که من عصبی بودم و بیماری روحی داشتم .من عصبی میشدم و این باعث میشد که معده درد بگیرم و مقایسه کردن خودم با دیگران هم باعث شده بود که بیماری روحی بگیرم. ناراحتی جسمی من به علت ناراحتی های روحی من بود.[img]images/smilies/sad.gif[/img]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: 4-چه چيزهايي باعث مي شوند ما سلامت عقلمان را از دست بدهيم ؟ آياهميشه بر روي حركت و - توسط MOZHGAN - 2014-08-14، 04:51

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  5- ما فكر مي كنيم كه " قدرت برتر " چطور مي تواند سلامت عقل را به مابرگرداند؟ mehdiast 1 1,504 2014-08-14، 04:59
آخرین ارسال: MOZHGAN
  3-سلامت عقل چيست؟ mehdiast 1 5,705 2014-08-14، 04:42
آخرین ارسال: MOZHGAN

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان