2014-09-03، 05:48
*- پروردگارا،چگونه محبت کردن و مهرورزی،چگونه بخشیدن و خندیدن و چگونگی طی طریق و به مقصد رسیدن را به من بیاموز.
*- خدایا آنقدر کوچک و حقیرم که پیوسته به دنبال مسائل زودگذر و فانی و مقطعی هستم،معرفت و روشن بینی در خزانه تو پیدا میشود.
*- نمیخواهم برای بخشیدن و گذشت،برقراری ارتباط و همدلی،انتخابیعمل کنم،عواطف و احساسات،تمایلات و غرایز،میل و اراده شخصی من پیوسته در فراز و فرود است،این بحران و طوفان آرامشی میخواهد و هیچ کس به غیر از تو قادر به انجام اینکار نیست.
*- خدایا،چگونه است آنهایی که بر ضد قوانین هستی عمل میکنند،از مواهب و رحمتهای تو بهره مندند؟ ولی آنهایی که تابع قوانین تو رفتار میکنند و به آن احترام میگذارند، بوسیله این گونه اشخاص کنار گذاشته و منزوی میشوند.
*- خدایا گرفتار و دربند میل و اراده شخصی خود هستم،آزادی و رهائی،بی گناهی و پاکی را تقدیس میکنم،کمک کن که از انتقاد و ملامت و سرزنش و مقایسه دور بمانم، زبان و احساسات خود را کنترل کنم،تردید و شک نکنم،به قضاوت و دوروئی دست نزنم خادم و مهرورزی بدون منظور باشم.
*- پروردگارا،چگونه بودن و زیستن،رفتن و خفتن و برخاستن،چگونگی عملکرد و سکوت را به من بیاموز.
*- معبودم،تو می بخشی و نمی خواهی،میدهی و نمی گیری،عشق بی پاسخ از توست،ای گنج مقصود،ای راه و راهبر،تو حافظ و خالقی،ای گوش و دلنواز ترین موسیقی،تو رهبر و راهنمایی،غیر از تو،به کجا و به چه کسی روی آورم.
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق