امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رونده ايمان اوري چگونه شکل مي گيرد؟
من به انجمن ایمان دارم
[align=right][align=right]من به انجمن ایمان دارم ،همچون طلوع خورشید نه اینکه چون هر روز خورشید را می بینم بلکه به واسطه نور خورشید خیلی چیزهای دیگررا می بینم
[align=right][align=right]به واسطه انجمن، نجات معتادان دیگر را می بینم
[align=right][align=right]به واسطه انجمن، معجزات را می بینم که در زندگی خود و دیگران اتفاق
[align=right]می افتد.
[align=right][align=right]به واسطه اصول روحانی، به بیداری روحانی رسیدم و توانایی بدست آوردم که به افکار منفی و وسوسه بگویم "نه"
[align=right][align=right]به واسطه نشریات، من به آگاهی، خودآگاهی و خداآگاهی رسیدم.
[align=right][align=right]به واسطه جلسات، احیاء شدم.
[align=right][align=right]به واسطه راهنما ،دست از خود محوری برداشتم و اجازه می دهم دیگران به من کمک کنند.
[align=right][align=right]به واسطه انجمن ،تولد تازه یافتم.
[align=right][align=right]به واسطه انجمن، با خدای زنده رابطه دارم.
[align=right][align=right]به واسطه انجمن، می توانم روشن بینی و جهان بینی داشته باشم که حیات و مفهوم زندگی را با آن ببینم
[align=right][align=right]به واسطه کار کرد قدمها، قدم ها ما را آگاه می­كند كه از خواست و اراده نيروی برترآگاه شويم و درست را از نادرست تشخيص دهيم و این­كه مسير را اشتباه نرويم. وقتی اصول را تمرين می­كنيم و ياد می­گيريم، در صورت برخورد با مشكلات دنيا آسان­تر می­توانيم آن را اررزيابی كنیم ومفيد يا زیان­بار بودن آن را تشخيص دهيم. اصول، فيلتری در فكر ما ايجاد می­كند كه تمامی ايده ­ها، تفكرها و فلسفه­ های دنيا از آن عبور می­كند و زماني كه از آن عبور كنند، به آساني می­توانيم تشخيص دهيم كه آيا اين ايده با اصول روحانی انجمن مطابقت دارد و يا اینکه باطل است. وقتي قدم ها درون ما جای می­گيرد، قدم ها پله پله برای ما کشف می­شود و تغييراتی در ما به وجود می­آورد. هر قدم، عينكی به ما می­دهد تا درک بهتری از جهان داشته باشيم و به روشن بينی و بيداری روحانی می­رسيم. معجزات و زيبايی­ها را می­بينم و این را احساس می­کنیم که اشتباهات­مان كمتر شده است. ديگر جنگ نمی­كنيم و از آدم­های عادی جلوتر افتاده ايم.
[align=right][align=right]به واسطه تمرین اصول روحانی، شخصیت من تغییر و دگرگون شد و تاثیر زیادی گذاشت بر روی رابطه هایم، اخلاقیاتم...
[align=right][align=right]به واسطه انجمن چشمان مابه حقایق دیگر باز می شود
[align=right][align=right]خدا را شکر می کنم که معتاد شدم

[font]موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق[/font]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
رونده ايمان اوري چگونه شکل مي گيرد؟ - توسط ارمان - 2014-09-03، 06:22

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پرسيدم....چگونه بهتر زندگي کنم؟ sepahrad 171 88,259 2018-10-07، 10:38
آخرین ارسال: Mmh66

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان