امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10-درک اينکه تا چه حد مي خواهيم گمنام بمانيم به خودمان مربوط است ، به چه معناست ؟
[align=right]هر کس گمنامی خودش را حفظ میکند و تنها به یک نفر اعتماد میکند نه به تمام جلسه ،.تجربه ي روحاني كه با عشق بلاعوض دريافت كرديم نه ميتوان خريد و نه ميتوان فروخت ...
اين سنت بما ياد آور ميشود اصل گمنامي در بخشش و از خود گذشتگي را به تمام تمايلاتي كه به كسب نام يا شهرت داريم ترجيح دهيم و اينجا بايد خواسته هاي شخصي خود را كنار بگذاريم هدفمان را دنبال كنيم گمنامی حق من است و این من هستم که به دیگران اجازه میدهم به راحتی وارد تراز من شوند.
پروردگارا !   از حمایت بیکرانت بی نهایت سپاسگزارم !!                         
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: 10-درک اينکه تا چه حد مي خواهيم گمنام بمانيم به خودمان مربوط است ، به چه معناست ؟ - توسط MOZHGAN - 2014-09-10، 05:43

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  2-آيا قادرم با ذهني باز به سخنان بقيه گوش دهم ، يا بخاطر اينکه با من موافق نيستند ، آ sadaf 1 1,729 2014-09-10، 05:38
آخرین ارسال: MOZHGAN
  15-موقعي که اعضاء الانان را خارج از جلسات ملاقات ميکنم چطور مي توانم در عين حفظ گمنام sadaf 1 1,649 2014-09-10، 05:01
  8-اگر عضو مشهور و صاحب نامي از جامعه به گروه من بيايد ، آيا از اينکه به ديگران بفهمان sadaf 1 1,644 2014-09-10، 04:48

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان