امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-دوازدهم آذر
12آذر

قبل‌ از آمدن‌ به‌ برنامه‌ زندگي‌ ما در گريز از مشكلات‌ و دردها خلاصه‌ مي‌شد. پناه‌بردن‌ به‌ دامن‌ الكل‌ و مواد مخدر يك‌ راه‌ حل‌ موقت‌ بود. سپس‌ شروع‌ به‌ آمدن‌ درجلسات‌ كرديم‌. در جلسات‌ با بهت‌ و حيرت‌ به‌ حرفهاي‌ ديگران‌ گوش‌ كرديم‌. درپيرامون‌ خود با افرادي‌ روبرو شديم‌ كه‌ از دامن‌ شكست‌ بدبختي‌ سر برآورده‌ و دركمال‌ فروتني‌ و تواضع‌ تبديل‌ به‌ انسانهاي‌ با ارزشي‌ شده‌اند. براب‌ افرادي‌ كه‌ دربرنامه‌ پيشرفتني‌ داشته‌اند تواضع‌ به‌ سادگي‌ نشان‌ دهنده‌ آنست‌ كه‌ آنها واقعاً چه‌بوده‌اند و چه‌ تلاش‌ صميمانه‌اي‌ كرده‌اند تا بجايي‌ كه‌ شايستگي‌ آنرا دارند برسند.آيا برنامه‌ به‌ من‌ نشان‌ داده‌ است‌ كه‌ من‌ شايستگي‌ چه‌ چيزي‌ را دارم‌؟ پروردگارا، مرا ياري‌ كن‌ تا در كمال‌ فروتني‌ جايگاه‌ واقعي‌ خود را در رابطه‌ با ديگران‌دريابم‌ و بدانم‌ كه‌ واقعاً چگونه‌ موجودي‌ هستم‌؟ ايا من‌ بخاطر اين‌ تواضع‌ و فروتني‌ كه‌ زيربناي‌ تمام‌ فعاليت‌ها و رفتار من‌ در مقابل‌خداوند و دوستانم‌ هست‌ سپاسگزار هستم‌؟ آيا من‌ درك‌ كرده‌ام‌ كه‌ فروتني‌ و تواضع‌ پيوندهاي‌ دوستي‌ من‌ با ديگران‌ را استحكام‌مي‌بخشد؟
«تواضع‌ موجب‌ گستردگي‌ افق‌ ديد من‌ شده‌ است‌»
فقط برای امروز-دوازدهم آذر-a day at a time از کتاب اندیشه امروز
کپی از این مطلب فقط با ذکر سایت و تالار بانیان بهبودی مجاز است
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-دوازدهم آذر-a day at a time - توسط NASIB - 2014-09-19، 08:20

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز+اندیشه امروز-بیست و ششم آذر mahla 7 5,164 2017-11-11، 11:21
آخرین ارسال: aligolpa
  فقط برای امروز+ اندیشه امروز-بیست وپنجم آذر mahla 5 3,429 2014-12-17، 01:14
آخرین ارسال: sadaf
  فقط برای امروز-چهارم آذر mahla 6 3,987 2014-11-25، 01:04
آخرین ارسال: sadaf
  فقط برای امروز-سوم آذر mehdiast 7 4,126 2014-11-25، 12:55