امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-هشتم آبان
فقط برای امروز-هشتم آبان-از کتاب اندیشه امروز a day at a time
وقتي‌ كه‌ درباره‌ چيزهاي‌ كوچك‌ و بي‌اهميت‌ صحبت‌ مي‌كنم‌ كه‌ مرا عصباني‌ كرده‌ وموجب‌ ايجاد كينه‌ ور شد آن‌ چون‌ گياه‌ در من‌ مي‌گردد من‌ گاهي‌ فراموش‌ مي‌كنم‌ كه‌چگونه‌ مي‌توانم‌ رشد و گسترش‌ اين‌ احساس‌ منفي‌ را در خود متوقف‌ نمايم‌. تجربه‌به‌ من‌ ثابت‌ كرده‌ هنگاميكه‌ افق‌ ديد خود را وسعت‌ بخشيده‌ام‌ و جهان‌ را همانگونه‌ كه‌هست‌ ديده‌ام‌ و از تمركز بر روي‌ مسائل‌ بخصوصي‌ اجتناب‌ ورزيده‌ام‌، مسائل‌ ومشكلات‌ من‌ به‌ مراتب‌ كوچكتر شده‌اند. در حقيقت‌ وسعت‌ و شدت‌ آنها از اهميتي‌ناشي‌ مي‌شود كه‌ من‌ براي‌ آنها قائل‌ هستم‌. زمانيكه‌ چيزي‌ يا كسي‌ موجب‌ رنجش‌مي‌گردد، بايد سعي‌ كنيم‌ كه‌ اين‌ حادثه‌ را در ارتباط‌ با هدف‌ و زندگي‌ خود موردبررسي‌ قرار دهيم‌ و همزمان‌ بخاطر چيزهاي‌ خوب‌ سپاسگزار باشيم‌. آيا من‌ قصددارم‌ كه‌ زندگي‌ خود را با نگراني‌ درباره‌ چيزهايي‌ كه‌ موجب‌ از بين‌ رفتن‌ انرژي‌روحاني‌ من‌ مي‌گردد تلف‌ نمايم‌؟آيا من‌ با نگراني‌ درباره‌ مسائل‌ جزيي‌ و بي‌اهميت‌ در زندگي‌ نسبت‌ به‌ انجام‌ وظيفه‌خود بعنوان‌ يك‌ انسان‌ كوتاهي‌ نكرده‌ام‌؟ آيا زمانيكه‌ از مسأله‌اي‌ ناراحت‌ هستم‌ قادرم‌ تا با تمركز بر روي‌ زندگي‌ در ابعاد وسيع‌كيهاني‌ و انديشيدن‌ درباره‌ نقش‌ و وظيفه‌ خود در اين‌ سيستم‌ خود را و فكر خود را ازاين‌ مسائل‌ رهايي‌ بخشم‌؟
«مزاحمت‌هاي‌ كوچك‌ گاهي‌ موجب‌ محدوديت‌ و از بين‌ رفتن‌ تمركز من‌ مي‌شود»
فقط برای امروز-هشتم آبان-از کتاب اندیشه امروز a day at a time
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
فقط برای امروز-هشتم آبان - توسط GOMNAM - 2013-10-30، 08:42
RE: فقط برای امروز-هشتم آبان - توسط NASIB - 2014-09-20، 12:08

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-سیزدهم آبان mahla 5 3,393 2021-12-29، 09:45
آخرین ارسال: gandom1377
  فقط برای امروز-بیست و پنجم آبان mahla 4 3,336 2014-09-28، 11:56
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-بیست و هفتم آبان mahla 5 3,516 2014-09-28، 01:55
آخرین ارسال: NASIB