امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-نهم آبان
فقط برای امروز-نهم آبان-از کتاب اندیشه امروز a day at a time
در طول‌ برنامه‌ در موارد مختلف‌ و از اكثريت‌ افراد گروه‌ مي‌شنويم‌ كه‌ بايد از كينه‌جويي‌ و نفرات‌ پرهيز كرد. كمتر اتفاق‌ مي‌افتد كه‌ از افراد درباره‌ كينه‌ جويي‌ و رنجش‌بخصوص‌ در مواقعي‌ كه‌ كار اشتباهي‌ از آنان‌ سر مي‌زند نشنويم‌. ما بايد بخاطر داشته‌باشيم‌ كه‌ در زندگي‌ جديد، و روشهاي‌ جديدي‌ كه‌ در پيش‌ گرفته‌ايم‌ جايي‌ براي‌ كينه‌و نفرت‌ وجود ندارد. بهتر است‌ كه‌ بجاي‌ صرف‌ انرژي‌ جهت‌ توجيه‌ شرايط‌ و موجه‌جلوه‌ دادن‌ رنجش‌ با ريشه‌ يابي‌ منطقي‌ آن‌ با رنجش‌ و كينه‌ خداحافظي‌ كرده‌ و خاطرخود را مشوش‌ ننمائيم‌. آيا من‌ تلاش‌ خواهم‌ كرد كه‌ سپاسگزاري‌ را كه‌ بهترين‌ روش‌ مقابله‌ با رنجش‌ و كينه‌جويي‌ است‌ جايگزين‌ آن‌ نمايم‌؟خداوند را بخاطر تمام‌ الطاف‌ و نعمت‌ هايش‌ سپاس‌ مي‌گذارم‌. بخاطر حساسيت‌انساني‌ كه‌ در وجود ما به‌ وديعه‌ نهاده‌ و ما را قادر مي‌سازد كه‌ از كوچكترين‌ رنجش‌هاآزرده‌ خاطر  شويم‌ و همچنين‌ بتوانيم‌ گرماي‌ محبت‌آميز يك‌ لبخند را درك‌ كنيم‌.پروردگار توانا را مي‌ستايم‌ كه‌ بمن‌ ادراكي‌ داده‌ كه‌ قادرم‌ بهنگام‌ رنجيدگي‌ با درايت‌ ودر كمال‌ متانت‌ و صبر به‌ علت‌ حقيقي‌ آن‌ پي‌ برده‌ و آنرا بپذيرم‌.آيا من‌ بخاطر زندگي‌ جديد خود كه‌ بر مبناي‌ دوستي‌ و احترام‌ متقابل‌ بنا شده‌خداوند را در تمام‌ طول‌ روز سپاسگزار هستم‌؟ 
«من‌ بخاطر احساساتم‌ سپاسگزارم‌»
فقط برای امروز-نهم آبان-از کتاب اندیشه امروز a day at a time
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
فقط برای امروز-نهم آبان - توسط GOMNAM - 2013-10-31، 07:27
RE: فقط برای امروز-نهم آبان - توسط NASIB - 2014-09-20، 12:10

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-سیزدهم آبان mahla 5 3,403 2021-12-29، 09:45
آخرین ارسال: gandom1377
  فقط برای امروز-بیست و پنجم آبان mahla 4 3,339 2014-09-28، 11:56
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-بیست و هفتم آبان mahla 5 3,517 2014-09-28، 01:55
آخرین ارسال: NASIB