امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-دهم آبان
فقط برای امروز-دهم آبان-از کتاب اندیشه امروز-a dayat a time
برنامه‌ در رهنمودهايش‌ پيشنهاد مي‌كند تا اقدام‌ به‌ تهيه‌ يك‌ ترازنامه‌ اخلاقي‌ از خودنمائيم‌. يك‌ مو شكافي‌ حقيقي‌ و خالي‌ از ترس‌. براي‌ بعضي‌ از ما شايد چالشي‌ سخت‌و دشوار باشد چرا كه‌ روبروشدن‌ با «خود حقيقي‌» همانگونه‌ كه‌ واقعاً وجود دارد كارمشكلي‌ است‌. با نديده‌ گرفتن‌ اشتباهات‌ و نواقص‌ در صورت‌ آشكار شدن‌ هميشه‌تلاش‌ كرده‌ام‌ كه‌ اينگونه‌ وانمود كنم‌ كه‌ خصوصيات‌ مثبت‌ من‌ بسيار پراهميت‌تر ازنواقص‌ من‌ مي‌باشد. زمانيكه‌ ما اراده‌ مي‌كنيم‌ كه‌ با يك‌ نگاه‌ صادقانه‌ و دقيق‌ به‌ خودبنگريم‌ قادر خواهيم‌ بود كه‌ نيمه‌ تاريك‌ و منفي‌ شخصيت‌ خود را با نگرشي‌ دگرگون‌مورد ارزيابي‌ قرار دهيم‌.آيا من‌ مي‌خواهم‌ كه‌ چشمان‌ خود را باز كرده‌ و قدم‌ به‌ روشنائي‌ گذارم‌؟خداوندا، مرا كمك‌ كن‌ كه‌ اگر از خود مي‌گريزم‌ به‌ علت‌ آن‌ پي‌ برده‌ و خود را بپذيرم‌.آيا من‌ درك‌ كرده‌ام‌ تا زمانيكه‌ سعي‌ در گريختن‌ از نواقص‌ اخلاقي‌ خود دارم‌ آنها نيزبه‌ تعقيب‌ من‌ در اين‌ جنگ‌ و گريز ادامه‌ خواهند داد؟آيا من‌ مي‌دانم‌ كه‌ تنها راه‌ غلبه‌ بر اين‌ اشكالات‌ دست‌ كشيدن‌ از فرار و روبرو شدن‌ باآنها مي‌باشد؟
«من‌ ديگر از خود نخواهم‌ گريخت‌»
فقط برای امروز-دهم آبان-از کتاب اندیشه امروز-a dayat a time

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
فقط برای امروز-دهم آبان - توسط GOMNAM - 2013-11-01، 02:19
RE: فقط برای امروز-دهم آبان-از کتاب اندیشه امروز - توسط NASIB - 2014-09-20، 12:13

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-سیزدهم آبان mahla 5 3,388 2021-12-29، 09:45
آخرین ارسال: gandom1377
  فقط برای امروز-بیست و پنجم آبان mahla 4 3,334 2014-09-28، 11:56
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-بیست و هفتم آبان mahla 5 3,514 2014-09-28، 01:55
  فقط برای امروز-بیست و هشتم آبان mahla 3 2,878 2014-09-28، 01:50
  فقط برای امروز-بیست و نهم آبان mahla 2 2,333 2014-09-28، 01:46