امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز -دوازدهم آبان
 فقط برای امروز -دوازدهم آبان از کتاب اندیشه امروز a day at a time
اغلب‌ گفته‌ مي‌شود كه‌ يك‌ كتاب‌ را از روي‌ جلد آن‌ قضاوت‌ نكنيد. براي‌ بسياري‌ ازما روي‌ جلد يا ظاهر، چيز بدي‌ را نشان‌ نمي‌دهد. در ابتدا اينگونه‌ تصور مي‌شد كه‌تهيه‌ ترازنامه‌ اخلاقي‌ به‌ سرعت‌ مكان‌پذير است‌. همراه‌ با پيشرفت‌ كار، ما وحشت‌زده‌ كشف‌ كرديم‌ كه‌ ظاهر ما هيچگونه‌ شباهتي‌ با من‌ واقعي‌ ما ندارد. چرا كه‌ مابسياري‌ از نواقص‌ اخلاقي‌ خود را در لابلاي‌ لايه‌هاي‌ خود فريبي‌ پنهان‌ كرده‌ اميم‌.بهمين‌ دليل‌ جستجو و تهيه‌ ترازنامه‌ ممكن‌ است‌ كه‌ يك‌ پروژه‌ دشوار و طولاني‌ مدت‌گردد. تا زمانيكه‌ ما نسبت‌ به‌ كليه‌ نواقص‌ و اشكالات‌ خود آگاهي‌ پيدا نكرده‌ايم‌ اين‌كار بايد ادامه‌ يابد زيرا همين‌ نواقص‌ ما را به‌ دامن‌ اعتياد كشانده‌ است‌.آيا من‌ سعي‌ خواهم‌ كرد كه‌ با خود همانگونه‌ كه‌ هستم‌ روبرو شوم‌ و تمام‌ اختلالاتي‌را كه‌ مانع‌ رشد من‌ و رسيدن‌ به‌ جايگاه‌ انساني‌ من‌ است‌ اصلاح‌ نمايم‌؟ خداوندا، مرا ياري‌ كن‌ كه‌ با صداقت‌ كامل‌ نواقص‌ اخلاقي‌ خود را كه‌ درطول‌ ساليان‌دراز به‌ دقت‌ از خود، افراد خانواده‌ و دوستانم‌ مخفي‌ كرده‌ام‌ پيدا كنم‌.آيا من‌ درك‌ كرده‌ام‌ ا زماني‌ كه‌ بيشتر از احساس‌ گناه‌ احساس‌ خشم‌ مي‌كنم‌ نياز بيشتربه‌ كند و كاو در خود دارم‌ تا من‌ واقعي‌ خود را بيابم‌؟
«تهيه‌ ترازنامه‌ اخلاقي‌ در امروز سرمايه‌گذاري‌ براي‌ فرد است‌»
 فقط برای امروز -دوازدهم آبان از کتاب اندیشه امروز a day at a time

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز -دوازدهم آبان از کتاب اندیشه امروز - توسط NASIB - 2014-09-20، 05:31

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-سیزدهم آبان mahla 5 3,434 2021-12-29، 09:45
آخرین ارسال: gandom1377
  فقط برای امروز-بیست و پنجم آبان mahla 4 3,351 2014-09-28، 11:56
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-بیست و هفتم آبان mahla 5 3,532 2014-09-28، 01:55
  فقط برای امروز-بیست و هشتم آبان mahla 3 2,888 2014-09-28، 01:50
  فقط برای امروز-بیست و نهم آبان mahla 2 2,342 2014-09-28، 01:46