امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-چهاردهم آبان
فقط برای امروز-چهاردهم آبان- a day at a time
برنامه‌ به‌ ما پيشنهاد مي‌كند كه‌ يك‌ ترازنامه‌ اخلاقي‌ مو شكافانه‌ بدون‌ ترس‌ و واهمه‌تهيه‌ نمائيم‌. اين‌ رهنمود ما را در بهبودي‌ از بيماري‌ خود ياري‌ خواهد داد و به‌ معناي‌ نفي‌ ومحاكمه‌ خود نيست‌. در تهيه‌ اين‌ ترازنامه‌ نبايد بيش‌ از اندازه‌ بر روي‌ نواقص‌ خودتأكيد كنيم‌ بطوري‌ كه‌ صفات‌ خوب‌ خود را بكلي‌ از ياد ببريم‌. تشخيص‌ نكات‌ مثبت‌تا زمانيكه‌ موجب‌ غرور نگردد بهمان‌ اندازه‌ و شايد بيشتر ارزشمند است‌ چرا كه‌ اين‌صفات‌ همه‌ هداياي‌ خداوندي‌ هستندو من‌ بايد با تواضع‌ و فروتني‌ كامل‌ همزمان‌ باتشخيص‌ نواقص‌ آنها را نيز كه‌ موجب‌ رضايت‌ خاطر و شادي‌ من‌ مي‌شوند مورد نظرقرار دهم‌ و نشان‌ دهم‌ كه‌ چه‌ موجود دوست‌ داشتني‌ و مهرباني‌ در من‌ وجود دارد. آيا من‌ باور خواهم‌ داشت‌ كه‌ من‌ وسيع‌تر و بهتر از آن‌ هستم‌ كه‌ مي‌پنداشتم‌ چرا كه‌ ازوجود صفات‌ نيكوي‌ خود آگاهي‌ نداشتم‌؟ پروردگارا،بخاطر تمام‌ چيزهاي‌ خوب‌كه‌ در من‌ به‌ وديعه‌ نهاده‌اي‌ سپاسگزارم‌.آيا من‌ قادرم‌ كه‌ با تشخيص‌ نقاط‌ مثبت‌ و صفات‌ انساني‌ خود جايگاه‌ خود رادر برنامه‌در رابطه‌ با بهبودي‌ خود و كمك‌ به‌ ديگران‌ تشخيص‌ دهم‌؟آيا بهنگام‌ شناسايي‌ يك‌ صفت‌ خوب‌ در خود درك‌ مي‌كنم‌ كه‌ آن‌ هديه‌ خداوندي‌است‌ و بايد بخاطر آن‌ سپاسگزار باشم‌؟
«خوبيها هديه‌اي‌ از طرف‌ خداوندند»
فقط برای امروز-چهاردهم آبان- a day at a time

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-چهاردهم آبان- a day at a time - توسط NASIB - 2014-09-21، 10:38

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-سیزدهم آبان mahla 5 3,388 2021-12-29، 09:45
آخرین ارسال: gandom1377
  فقط برای امروز-بیست و پنجم آبان mahla 4 3,334 2014-09-28، 11:56
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-بیست و هفتم آبان mahla 5 3,514 2014-09-28، 01:55
  فقط برای امروز-بیست و هشتم آبان mahla 3 2,878 2014-09-28، 01:50
  فقط برای امروز-بیست و نهم آبان mahla 2 2,333 2014-09-28، 01:46