2014-09-25، 06:06
من چند بار قطع مصرف کردم ولی چون از مواد مخدر اطلاعات کافی نداشتم و گمان می کردم تمام مشکلات جسمی است خیلی زود به دوران مصرف باز می گشتم و به این نتیجه رسیدم که کسی که لبش خورد به وافور باید شسته شود با کافور یعنی با مرگ اعتیاد تمام می شود تا اینکه با انجمن آشنا شدم و این باور غلط شکسته شدو متوجه شدم که من بیمار هستم باید روی بیماری خود کار کنم چون چند بدی است که پنج بخش دارد روحی ،روانی،جسمی،عاطفی،و احساسی با شناخت این 5بخش آرامتر شدم ونتیجه گرفتم که آنها را مهار کنم با کارکرد قدم ها و عمل به اصول آنها ....در گذشته تجربه خودم و دیگران به من ثابت کرده بود که قطع مصرف مواد مخدر بسیار دردناک است و من نمی توانستم درد داراز مدت پاکی ام حفظ کنم چه با مواد مخدر چه بدون موادر مخدر نمی توانستم مثل یک انسان زندگی کنم همه راها به بن بست ختم می شد ولی بعد از ورود به انجمن دریافتم که پاکی بسیار لذت بخش است و می توان همه عمر پاک بماند وهر روز که می گذرد زندگی زیبا تر می شود فقط کافی است برنامه را ادامه دهیم در جهت مثبت تغییر کنیم و نیاز به تغییر را به پذیریم تغییر هم با تکرار وتمرین امکان پذیر است لذت پاکی هرگز قابل مقایسه با دوران نکبت بار مصرف نیست .
"اندکی صبر سحر نزدیک است"