سئوالات :
1-آيا من کنترل مي کنم ؟ چگونه ؟
2-تفاوت توانايي و عجز چيست ؟
3-وقتي ديگران را رها ميکنم ، چگونه من توانا هستم ؟ اين موضوع چگونه زندگي ام را قابل کنترل ميکند ؟
4-چگونه خودم را از شر تفکرات ديگران رها مي کنم ؟ چگونه از خودم مراقبت مي کنم ؟ چگونه پذيرفتن اينکه در مقابل ديگران عاجزم مرا در اين موضوع ياري مي کند ؟
5-کدام خصلت وابستگي ، مرا از دريافت قدم اول منع مي کند ؟
6-چرا اين قدم مي گويد : " ما اقرار کرديم عاجزيم " بجاي " من اقرار کردم عاجزم " ؟
7-امروز عاجز و غير قابل کنترل شدن چه معنايي براي من دارد ؟
8-چه نشانه هايي در خودم مي بينم که نشان مي دهد من در انکارم ؟
9-رها کردن يعني چه ؟ چرا من به رها کردن نياز دارم ؟ چه چيزهايي را بايد رها کنم ؟
10-چه موقع مي فهمم که به قدر کافي تلاش کرده ام ؟
11-نشانه هاي غير قابل کنترل شدن چيست ؟ ( يک ليست تهيه کنيد )
12-چرا من مي خواهم کنترل کنم ؟
13-آيا مشتاق پذيرفتن اينکه تلاش براي تغيير ديگران ، براي من غير قابل کنترل بودن ، خصومت و رنجش به همراه مي آورد ، هستم ؟
14-آيا در برابر رفتار وابسته ام عاجزم ؟
1-آيا من کنترل مي کنم ؟ چگونه ؟
2-تفاوت توانايي و عجز چيست ؟
3-وقتي ديگران را رها ميکنم ، چگونه من توانا هستم ؟ اين موضوع چگونه زندگي ام را قابل کنترل ميکند ؟
4-چگونه خودم را از شر تفکرات ديگران رها مي کنم ؟ چگونه از خودم مراقبت مي کنم ؟ چگونه پذيرفتن اينکه در مقابل ديگران عاجزم مرا در اين موضوع ياري مي کند ؟
5-کدام خصلت وابستگي ، مرا از دريافت قدم اول منع مي کند ؟
6-چرا اين قدم مي گويد : " ما اقرار کرديم عاجزيم " بجاي " من اقرار کردم عاجزم " ؟
7-امروز عاجز و غير قابل کنترل شدن چه معنايي براي من دارد ؟
8-چه نشانه هايي در خودم مي بينم که نشان مي دهد من در انکارم ؟
9-رها کردن يعني چه ؟ چرا من به رها کردن نياز دارم ؟ چه چيزهايي را بايد رها کنم ؟
10-چه موقع مي فهمم که به قدر کافي تلاش کرده ام ؟
11-نشانه هاي غير قابل کنترل شدن چيست ؟ ( يک ليست تهيه کنيد )
12-چرا من مي خواهم کنترل کنم ؟
13-آيا مشتاق پذيرفتن اينکه تلاش براي تغيير ديگران ، براي من غير قابل کنترل بودن ، خصومت و رنجش به همراه مي آورد ، هستم ؟
14-آيا در برابر رفتار وابسته ام عاجزم ؟
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم