امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-هفدهم شهریور
17شهریور از کتاب اندیشه امروز  a day at a time
زمانيكه‌ در طول‌ برنامه‌ آمادگي‌ آنرا مي‌يابيم‌ كه‌ با گذشته‌ روبرو شويم‌ بايد بدانيم‌ كه‌در تمام‌ شرايط‌ بايد صداقت‌ داشته‌ باشيم‌. حقيقت‌ تا جائيكه‌ به‌ من‌ و رفتار من‌ مربوط‌مي‌شود بايد بيان‌ گردد اگر چه‌ گاهي‌ موجب‌ جريحه‌ دار شدن‌ غرور شود و يا تصورديگران‌ را نسبت‌ به‌ من‌ بطور كلي‌ دگرگون‌ نمايد. ولي‌ هميشه‌ بايد بخاطر داشته‌ باشيم‌كه‌ ما بهيچ‌ عنوان‌ حق‌ نداريم‌ كه‌ تحت‌ عنوان‌ صادق‌ بودن‌ و بيان‌ حقيقت‌ باعث‌ ايجادصدمه‌ در زندگي‌ فراد و روابط‌ بين‌ آنها گرديم‌. ما بايد مرز بين‌ صداقت‌، خود آزاري‌ ومردم‌ آزاري‌ را كاملاً درك‌ كنيم‌ و بدانيم‌ در موقعيت‌هاي‌ مختلف‌ از چه‌ تاكتيكهايي‌استفاده‌ نمائيم‌.آيا من‌ به‌ قدرت‌ حقيقت‌ و آرامشي‌ كه‌ پس‌ از پذيرفتن‌ آن‌ در وجودم‌ حس‌ مي‌شود پي‌برده‌ام‌ ؟خداوندا مرا ياري‌ كن‌ تا صداقت‌ را به‌ حربه‌اي‌ جهت‌ آزار خود و ديگران‌ تبديل‌ننمايم‌؟ آيا من‌ قادر خواهم‌ بود كه‌ در نهايت‌ آرامش‌ و بلوغ‌ فكري‌ و با صداقت‌ كامل‌يكبار براي‌ هميشه‌ با گذشته‌ خود روبرو و با آن‌ تمم‌ شوم‌ و پرونده‌ها را براي‌ هميشه‌بايگاني‌ نمايم‌؟ آيا در رويارويي‌ با گذشته‌ قادر خواهم‌ بود كه‌ «من‌» خودخواه‌ و سلطه‌طلب‌ و بي‌ توجه‌ به‌ حقوق‌ ديگران‌ را تنها گذاشته‌ و من‌ تغيير يافته‌ دوست‌ داشتني‌ رابه‌ ديگران‌ معرفي‌ كنم‌؟
«صادق‌ بودن‌ با بي‌ توجه‌ بودن‌ تفاوت‌ دارد»

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-هفدهم شهریور - توسط NASIB - 2014-10-01، 11:18

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-سی و یکم شهریور mehdiast 3 2,949 2014-10-07، 01:14
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سی ام شهریور mehdiast 3 2,778 2014-10-07، 01:03
  فقط برای امروز-بیست ونهم شهریور mehdiast 4 3,498 2014-10-07، 01:01
  فقط برای امروز-بیست وهشتم شهریور mehdiast 3 3,540 2014-10-07، 12:59