امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-نوزدهم شهریور
19شهریور از کتاب اندیشه امروز  a day at a time
در مواجهه‌ با گذشته‌ و دوستي‌هاي‌ از دست‌ رفته‌ گاهي‌ ما از موضع‌ دفاعي‌ براي‌توجيه‌ و تبرئه‌ خود بر نقايص‌ و اشكالات‌ طرف‌ مقابل‌ انگشت‌ گذاشته‌ و با بزرگ‌كردن‌ اشتباهات‌ آنها رفتار ناخوشايند خود را بطور كامل‌ بدست‌ فراموشي‌مي‌سپاريم‌. احساس‌ خوشنودي‌ حاصل‌ از اين‌ برخورد بسيار سطحي‌ است‌ و دوامي‌ندارد. در ارزيابي‌ اشتباهات‌ گذشته‌ بايد بخاطر داشته‌ باشيم‌ افرادي‌ كه‌ در پيرامون‌ مابه‌ نحوي‌ با ما در ارتباط‌ هستند نيز ممكن‌ است‌ به‌ درجات‌ مختلف‌ از نظر شخصيتي‌دچار مشكل‌ و ناهنجاري‌ باشند.آيا من‌ ديگران‌ را بخاطر رفتار ناخوشايندشان‌ با خويش‌ بخشوده‌ام‌؟ خداوندا، مرا ياري‌ كن‌ تا با گذشت‌ و بردباري‌، بدون‌ توجه‌ به‌ كاستي‌هاي‌ ديگران‌روابط‌ خود را بر اساس‌ نكات‌ مثبت‌ و مشترك‌ با ديگران‌ بنياد نهم‌.آيا من‌ تشخيص‌ داده‌ام‌ كه‌ تمركز بيش‌ از اندازه‌ بر نواقص‌ شخصيتي‌ و رفتاري‌ ديگران‌بهانه‌اي‌ براي‌ فراموش‌ كردن‌ اشكالات‌ من‌ بوده‌ است‌؟ آيا من‌ درك‌ كرده‌ام‌ كه‌ رنجش‌و كينه‌ ناشي‌ از رفتار غير دوستانه‌ اطرافيان‌ خطرناكترين‌ عاملي‌ است‌ كه‌ بهبودي‌ مراتهديد مي‌كند؟ آيا من‌ پي‌ برده‌ام‌ كه‌ نياز به‌ تغيير و تكيه‌ بر دوستي‌ و محبت‌ جهت‌گسترش‌ ارتباطات‌ بايد از من‌ آغاز گردد؟
«رنجش‌ و كينه‌ روي‌ ديگر گناه‌ است‌»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-نوزدهم شهریور - توسط NASIB - 2014-10-01، 11:43

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-سی و یکم شهریور mehdiast 3 2,910 2014-10-07، 01:14
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سی ام شهریور mehdiast 3 2,739 2014-10-07، 01:03
  فقط برای امروز-بیست ونهم شهریور mehdiast 4 3,458 2014-10-07، 01:01
  فقط برای امروز-بیست وهشتم شهریور mehdiast 3 3,500 2014-10-07، 12:59