امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-بیستم شهریور
20شهریور a day at a time  اط کتاب اندیشه امروز
خودستايي‌ و فخرفروشي‌ بزرگترين‌ دشمن‌ من‌ است‌ كه‌ گرچه‌ آنرا به‌ راحتي‌ در رفتارديگران‌ تشخيص‌ مي‌دهم‌ ولي‌ در مورد خود از درك‌ آن‌ ناتوانم‌. تعريف‌ ساده‌خودستايي‌ شايد اطمينان‌ به‌ برحق‌ بودن‌ ما در تمامي‌ موارد باشد و اينكه‌ امكان‌ آنكه‌اشتباهي‌ از ما سربزند وجود ندارد. از عوارض‌ خودستايي‌ مي‌توان‌ قضاوت‌ در موردافراد بر اساس‌ باورهايي‌ كه‌ گمان‌ مي‌كنيم‌ صحت‌ دارد را نام‌ برد.خودستايي‌ موجب‌ از بين‌ رفتن‌ درك‌ متقابل‌ و محبت‌ مي‌شود و توجيه‌ كننده‌ تمام‌صفات‌ مذمومي‌ است‌ كه‌ ما آنرا در ديگران‌ غيرقابل‌ تحمل‌ مي‌دانيم‌ ولي‌ خود رامحق‌ در داشتن‌ آن‌.آيا من‌ هنوز تصور مي‌كنم‌ كه‌ تمام‌ برداشت‌هاي‌ من‌ صحيح‌ است‌؟ پروردگارا، مرا ياري‌ كن‌ تا اين‌ صفت‌ ناپسند را در خود تشخيص‌ دهم‌ چرا كه‌، تازمانيكه‌ تحت‌ تأثير اين‌ احساس‌ هستم‌ از درك‌ و شناسايي‌ آن‌ عاجز خواهم‌ بود. آيا من‌ با تصور اينكه‌ هميشه‌ حق‌ با من‌ است‌ قار خواهم‌ بود كه‌ اشتباهات‌ خود راتشخيص‌ دهم‌؟ آيا من‌ درك‌ كرده‌ام‌ تا زمانيكه‌ با خودستايي‌ و فخر فروشي‌ عمل‌ مي‌كنم‌ قلب‌، روح‌ وفكر من‌ بحالت‌ سكون‌ باقي‌ خواهد ماند؟
«خودستايي‌ مانع‌ از رشد كامل‌ است‌»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-بیستم شهریور - توسط NASIB - 2014-10-01، 11:44

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-سی و یکم شهریور mehdiast 3 2,919 2014-10-07، 01:14
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سی ام شهریور mehdiast 3 2,752 2014-10-07، 01:03
  فقط برای امروز-بیست ونهم شهریور mehdiast 4 3,469 2014-10-07، 01:01
  فقط برای امروز-بیست وهشتم شهریور mehdiast 3 3,513 2014-10-07، 12:59