امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-بیست ویکم شهریور
21شهریور از کتاب اندیشه امروز  a day at a time
هدف‌ اوليه‌ برنامه‌ بازپروري‌ رهايي‌ از دام‌ اعتياد است‌ ولي‌ اين‌ به‌ آن‌ مفهوم‌ نيست‌ كه‌بعنوان‌ مثال‌ ادعا كنيم‌ «پاك‌ زيستن‌» تنها انتظار من‌ از برنامه‌ مي‌باشد و صرف‌ نظر ازمشكل‌ اعتياد كه‌ گريبانگير من‌ شده‌ است‌ من‌ يك‌ انسان‌ فوق‌ العاده‌ هستم‌ و تنها رهايي‌از اعتياد مرا به‌ نقطه‌ اوج‌ تكامل‌ مي‌رساند. اگر من‌ با اين‌ طرز تفكر خود را متقاعد كنم‌پيشرفت‌ چنداني‌ در رابطه‌ با مشكلات‌ و مسووليت‌هاي‌ زندگي‌ نخواهم‌ داشت‌ وبازگشت‌ به‌ اعتياد اجتناب‌ناپذير مي‌باشد. شايد دليل‌ آنكه‌ توصيه‌ مي‌شود كه‌ رهنمودهاي‌ برنامه‌ را بايد در تمام‌ مراحل‌ زندگي‌بكار بست‌ به‌ همين‌ علت‌ باشد. آيا من‌ فقط‌ بخاطر رهايي‌ از اعتياد در برنامه‌ شركت‌ مي‌كنم‌ يا خواستار آنم‌ كه‌ در كنار«پاك‌ ماندن‌» بياموزم‌ كه‌ چگونه‌ ديگران‌ را دوست‌ بدارم‌ و به‌ آنها خدمت‌ كنم‌؟ آيا من‌ از «پاك‌ زيستن‌» خود لذت‌ مي‌برم‌ و بخاطر آن‌ سپاسگزارم‌؟ آيا من‌ رهايي‌ از اعتياد را نقطه‌ آغازي‌ در زندگي‌ خود مي‌دانم‌ كه‌ تمام‌ چيزهاي‌دوست‌ داشتني‌ و خوب‌ را براي‌ من‌ به‌ ارمغان‌ آورده‌ است‌؟آيا من‌ درك‌ كرده‌ام‌ كه‌ رهايي‌ از اعتياد در حقيقت‌ رهايي‌ از زندگي‌ اسارت‌ بار گذشته‌و داشتن‌ حق‌ انتخاب‌ است‌؟
«پاك‌ ماندن‌ تنها يك‌ آغاز است‌»

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-بیست ویکم شهریور - توسط NASIB - 2014-10-01، 11:46

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-سی و یکم شهریور mehdiast 3 2,912 2014-10-07، 01:14
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سی ام شهریور mehdiast 3 2,747 2014-10-07، 01:03
  فقط برای امروز-بیست ونهم شهریور mehdiast 4 3,460 2014-10-07، 01:01
  فقط برای امروز-بیست وهشتم شهریور mehdiast 3 3,508 2014-10-07، 12:59