امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-بیست وسوم شهریور
23شهریور از کتاب اندیشه امروز  a day at a time
چه‌ تعدادي‌ از ما پس‌ از مدت‌ كوتاهي‌ «پاك‌ ماندن‌» اعلام‌ كرده‌ است‌: «بسيار خوب‌من‌ ديگر معتاد نيستم‌ و از اين‌ بابت‌ بسيار خوشحالم‌. آيا برنامه‌ چيز بيشتري‌ براي‌ من‌دارد»؟ و يا «من‌ از وضعيت‌ موجود بسيار خرسندم‌ و از احساس‌ خوبي‌ سرشارم‌». تجربه‌ نشان‌ داده‌ است‌ كه‌ بهاي‌ چنين‌ خودستايي‌ و از خود راضي‌ بودن‌ عود غير قابل‌اجتناب‌ بيماري‌ مي‌باشد كه‌ دير يا زود با يك‌ بيداري‌ دردناك‌ تشخيص‌ داده‌ مي‌شود.مابايد بپذيريم‌ كه‌ از پيش‌ رفتن‌ ناگزيريم‌ و در غير اينصورت‌ از بين‌ خواهمي‌ رفت‌.بايد بخاطر داشته‌ باشيم‌ كه‌ رضايت‌ از حال‌ و وقايع‌ تنها براي‌ امروز كار سازاست‌ ونياز ما براي‌ فردا برنامه‌........ جلسه‌ و گروه‌ مي‌باشد.ما زنده‌ از آنيم‌ كه‌ آرام نگيريم موجيم‌ كه‌ آسودگي‌ما عدم‌ ماست‌ .آيا من‌ گاهي‌ وسوسه‌ مي‌شوم‌ كه‌ به‌ پيروزيهاي‌ بدست‌ آمده‌ تكيه‌ كرده‌ و استراحت‌كنم‌؟ با نگاهي‌ به‌ پيرامون‌ خود در خواهيم‌ يافت‌ كه‌ تمام‌ چيزها يا در حال‌ رشدند و يا درحذل‌ از بين‌ رفتن‌، هيچ‌ چيز زنده‌اي‌ ساكن‌ نيست‌، زندگي‌ جريان‌ دارد. پروردگارا، مرا كمك‌ كن‌ تا همراه‌ با جريان‌ پرخروش‌ زندگي‌ بدون‌ واهمه‌ از تغيير به‌پيش‌ روم‌. آيا من‌ با غلبه‌ بر موانعي‌ كه‌ موجب‌ عدم‌ پيشرفت‌ من‌ مي‌شود قادرم‌ كه‌ خود را باتغييرات‌ هماهنگ‌ نمايم‌؟
«زندگي‌ يعني‌ تغيير كردن‌»

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-بیست وسوم شهریور - توسط NASIB - 2014-10-07، 12:14

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-سی و یکم شهریور mehdiast 3 2,912 2014-10-07، 01:14
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سی ام شهریور mehdiast 3 2,747 2014-10-07، 01:03
  فقط برای امروز-بیست ونهم شهریور mehdiast 4 3,460 2014-10-07، 01:01
  فقط برای امروز-بیست وهشتم شهریور mehdiast 3 3,508 2014-10-07، 12:59