امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-بیست وپنجم شهریور
25شهریوراز کتاب اندیشه امروزa day at a time
تقريباً هر روز در گوش‌ دادن‌ به‌ داستان‌ زندگي‌ دوستانم‌ در برنامه‌ بصورت‌ شگفت‌انگيزي‌ گويي‌ به‌ شرح‌ زندگي‌ خود گوش‌ مي‌كنم‌. اين‌ حسن‌ تصادف‌ها را من‌ شخصاًدر بسياري‌ از مواد تجربه‌ كرده‌ام‌.بعنوان‌ مثال‌ در ساعت‌ مشخصي‌ در جاي‌ مشخصي‌ بودن‌ يا تلفن‌ زدن‌ به‌ دوستي‌ كه‌ به‌من‌ دسترسي‌ نداشته‌ و به‌ طور عجيبي‌ نيازمند تماس‌ با من‌ بوده‌ است‌. در همان‌ لحظه‌بخصوص‌ و يا شنيدن‌ داستان‌ زندگي‌ خود در گورهي‌ كه‌ براياولين‌ بار درآن‌ شركت‌كرده‌ام‌. امروز من‌ انتخاب‌ كرده‌ام‌ كه‌ باور كنم‌ كه‌ بسياري‌ ازاين‌ حسن‌ تصادف‌ها درحقيقت‌ معجزات‌ خداوندي‌ است‌ كه‌ دراين‌ قالب‌ تجلي‌ يافته‌ است‌. آيا من‌ بخاطرمعجزه‌ بهبودي‌ خود سپاسگزار هستم‌؟ خداوندا، مرا ياري‌ كن‌ تا با آگاهي‌ از اين‌ معجزات‌، باورهاي‌ خود را در زندگي‌ بعد ومعناي‌ جديدي‌ بخشم‌. آيا هنگاميكه‌ واقعه‌اي‌ غير قابل‌ درك‌ اتفاق‌ مي‌افتد قادر خواهم‌ بود كه‌ آنرا معجزه‌بنامم‌؟ آيا من‌ قادر به‌ تشخيص‌ معجزاتي‌ كه‌ بطور مداوم‌ در زندگي‌ من‌ و دوستانم‌ در حال‌روي‌ دادن‌ هست‌، هستم‌؟ آيا زنده‌ بودن‌ و شركت‌ در برنامه‌ خود شاهدي‌ بر اين‌ معجزات‌ نمي‌باشد؟
«زندگي‌ من‌ يك‌ معجزه‌ است‌»

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-بیست وپنجم شهریور - توسط NASIB - 2014-10-07، 12:53

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-سی و یکم شهریور mehdiast 3 2,929 2014-10-07، 01:14
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سی ام شهریور mehdiast 3 2,759 2014-10-07، 01:03
  فقط برای امروز-بیست ونهم شهریور mehdiast 4 3,480 2014-10-07، 01:01
  فقط برای امروز-بیست وهشتم شهریور mehdiast 3 3,516 2014-10-07، 12:59