امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-بیست وهفتم شهریور
27شهریور a day at a time از کتاب اندیشه امروز
در برنامه‌ بازپروري‌ من‌ آموخته‌ام‌ كه‌ مشكل‌ من‌ «ترك‌ كردن‌» نيست‌ بلكه‌ «پاك‌ ماندن‌»و مصرف‌ نكردن‌ مجدد است‌ كه‌ اغلب‌ باعث‌ عود بيمابري‌ من‌ مي‌شود. ترك‌ كردن‌هميشه‌ آسان‌ است‌. اگرمنظور، صرفاً عدم‌ استفاده‌ از مواد باشد. خداوند شاهد است‌كه‌ من‌ بيش‌ از صدها بار ترك‌ كرده‌ام‌. براي‌ يك‌ ترك‌ موفقيت‌آميز من‌ مجبور به‌ يك‌برنامه‌ ريزي‌ مثبت‌ مي‌باشم‌. من‌ نيازمند آنم‌ كه‌ بدانم‌ چگونه‌ بدون‌ نشئگي‌ روز خود رابه‌ شب‌ برسانم‌. با انتخاب‌ عادات‌ جديد، علائق‌ جديد و رفتار جديد. آيا من‌ در زندگي‌ جديد خود انعطف‌ پذيري‌ بيشتري‌ خواهم‌ داشت‌؟ آيا من‌ از آزادي‌خود جهت‌ انتخاب‌ همه‌ چيزهاي‌ نو و مفيد در جهت‌ بهبودي‌ استفاده‌ خواهم‌ كرد؟ خداوندا، مرا كمك‌ كن‌ تا زندگي‌ جديد خود را با بكارگيري‌ تمام‌ چيزهايي‌ نو آنگونه‌كه‌ براي‌ بهبودي‌ لازم‌ است‌ تنظيم‌ نمايم‌. آيا من‌ قادر خواهم‌ بود كه‌ با تغيير نگرش‌ خود پذيراي‌ دوستان‌ جديد، فعاليت‌هاي‌جديد و راههاي‌ جديد در زندگي‌ جديد خود باشم‌؟ آيا عدم‌ وابستگي‌ به‌ مواد مخدر موجب‌ خواهد شد كه‌ من‌ با فكري‌ روشن‌ و چشمان‌باز انتخابهاي‌ بهتري‌ براي‌ امروز داشته‌ باشم‌؟
«ترك‌ كردن‌ در حقيقت‌ شروع‌ كردن‌ است‌»

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-بیست وهفتم شهریور - توسط NASIB - 2014-10-07، 12:57

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-سی و یکم شهریور mehdiast 3 2,914 2014-10-07، 01:14
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سی ام شهریور mehdiast 3 2,750 2014-10-07، 01:03
  فقط برای امروز-بیست ونهم شهریور mehdiast 4 3,465 2014-10-07، 01:01
  فقط برای امروز-بیست وهشتم شهریور mehdiast 3 3,510 2014-10-07، 12:59