امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-بیست ونهم شهریور
29شهریورa day at a time از کتاب اندیشه امروز
در طول‌ دوران‌ اعتياد بيشتر ما قدرت‌ تخيل‌ خود را به‌ نحو شگفت‌ انگيزي‌ به‌ نمايش‌گذاشته‌ايم‌. در آن‌ واحد مغز ما قادر بود كه‌ تمام‌ دلايل‌ منطقي‌ و بهانه‌ها را جهت‌توجيه‌ عملكرد ما دررابطه‌ با استفاده‌ از مواد مخدر بكار گيرد. درآغاز برنامه‌بازپروري‌ مهمترين‌ انگيزه‌ خيال‌پردازي‌ را از دست‌ داده‌ و احساس‌ خستگي‌ و گاه‌احساس‌ بي‌ حسي‌ مي‌كرديم‌. بسياري‌ از ما مبهوت‌ از خود مي‌پرسيديم‌ «حال‌ چه‌بايد كرد»؟ تدريجاً اين‌ خستگي‌ و خلاء از بين‌ رفت‌ و ما شروع‌ به‌ آموختن‌ شيوه‌هاي‌ جديدزندگي‌ كرديم‌ مسائلي‌ كه‌ هيچگونه‌ ايده‌اي‌ از آن‌ نداشتيم‌. آيا من‌ از فعاليت‌هاي‌ امروز خود كه‌ در دوران‌ اعتياد حتي‌ از فكر كردن‌ به‌ آنها خنده‌ام‌مي‌گرفت‌ احساس‌ لذت‌ و شادماني‌ مي‌كنم‌؟ خداوندا، مرا در آموزش‌ اصول‌ جديد براي‌ پيشبرد زندگي‌ جديد ياري‌ فرما. آيا من‌قادرم‌ كه‌ از ذهن‌ خيال‌ پرواز اخود را، در زندگي‌ جديدي‌ كه‌ آغاز كرده‌ام‌، در پذيرش‌كليه‌ مسووليت‌ها و وظايف‌ خود مورد استفاده‌ قرار دهم‌. آيا رهايي‌ از يافتن‌ انواع‌ بهانه‌ها و دلايل‌ جهت‌ استفاده‌ از مواد مخدر به‌ فكر من‌ اين‌فرصت‌ را خواهد داد تا به‌ مسائل‌ حقيقي‌ زندگي‌ بپردازد؟
«به‌ زندگي‌ بازگرد»

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-بیست ونهم شهریور - توسط NASIB - 2014-10-07، 01:01

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-سی و یکم شهریور mehdiast 3 2,916 2014-10-07، 01:14
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سی ام شهریور mehdiast 3 2,750 2014-10-07، 01:03
  فقط برای امروز-بیست وهشتم شهریور mehdiast 3 3,513 2014-10-07، 12:59
  فقط برای امروز-بیست وهفتم شهریور mehdiast 3 3,384 2014-10-07، 12:57