امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-سی ام فروردین
30 فروردین  a day at a time  از کتاب اندیشه امروز
آيا رهايي‌ من‌ از اعتياد بصورت‌ تصادفي‌ بدست‌ آمده‌ است‌؟ آيا اين‌ رهايي‌ نتيجه‌تغيير ناگهاني‌ من‌ از موجودي‌ ضعيف‌ به‌ انساني‌ قدرتمند مي‌باشد؟ آيا زندگي‌ من‌ ازحالت‌ نوميدي‌ و درماندگي‌ بطور اتفاقي‌ به‌ حالت‌ كنوني‌ رسيده‌ است‌؟ آيا من‌مي‌توانم‌ كه‌ راحتي‌ و آرامش‌ زندگي‌ جديد خود را فقط‌ ناشي‌ از قدرت‌ اراده‌ خودبدانم‌، و انتظار داشته‌ باشم‌ تمام‌ نابسامانيهاي‌ زندگي‌ گذشته‌ كه‌ زاييده‌ شخصيت‌معتادگونه‌ من‌ بوده‌ است‌ تغيير يابد؟ آيا من‌ مي‌توانم‌ خود را منشأ تمام‌ اين‌ تغييرات‌بدانم‌؟آيا من‌ فراموش‌ كرده‌ام‌ كه‌ در اوج‌ درماندگي‌ چگونه‌ دست‌ ياري‌ به‌ درگاه‌ خداوندبزرگ‌ دراز كردم‌ و از او كمك‌ خواستم‌؟آيا من‌ مي‌دانم‌ كه‌ تغييرات‌ زندگي‌ من‌ معجزه‌اي‌ است‌ كه‌ هيچ‌ انساني‌ قادر به‌ انجام‌دادن‌ آن‌ نبوده‌ است‌؟همزمان‌ بامشاركت‌ بيشتر در برنامه‌ و يافتن‌ دوباره‌ خود اين‌ احساس‌ كه‌ تمامي‌تغييرات‌ مثبت‌ زندگي‌ من‌ ناشي‌ از اراده‌ خداوندي‌ است‌ در من‌ قوت‌ مي‌گيرد. آيا من‌پذيرفته‌ام‌ كه‌ بهبودي‌ يك‌ معجزه‌ پيش‌ رونده‌ است‌ نه‌ يك‌ اتفاق‌ ساده‌.
«زندگي‌ سرشار از معجزه‌ است‌»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-سی ام فروردین - توسط NASIB - 2014-10-08، 01:11

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-شانزدهم فروردین mahla 5 3,941 2018-09-17، 06:13
آخرین ارسال: Mmh66
  فقط برای امروز-سوم فروردین mahla 4 3,484 2014-10-13، 08:44
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-پنجم فروردین mahla 4 3,324 2014-10-13، 08:38
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-ششم فروردین mahla 4 3,117 2014-10-13، 08:36