امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-بیست و دوم فروردین
22 فروردین a day at a time از کتاب اندیشه امروز
در طول‌ دوران‌ اعتياد بسياري‌ از ما ناتوان‌ و درمانده‌ اسير تفكرات‌ پوچ‌ و بي‌ معني‌ كه‌ناشي‌ از غرور و خود خواهي‌ ما بوده‌ است‌ از در خواست‌ كمك‌ ابا مي‌ كرديم‌. خودخواهي‌ و خود محوري‌ مانند ديواري‌ ما را از خداوند جدا مي‌ كرد. ولي‌ در تنهايي‌دست‌ به‌ دعا بر مي‌ داشتيم‌ واز خداوند در خواست‌ مي‌ كرديم‌ تا اين‌ موانع‌ را بر طرف‌سازد تا بتوانيم‌ پيوندهاي‌ خود را با او استحكام‌ بخشيم‌. راماكريشنا فيلسوف‌ بزرگ‌هندي‌ مي‌ گويد:«هرگز بدنبال‌ تصوير خورشيد و ماه‌ در آبهاي‌ گل‌ آلود مباش‌ و دراعماق‌ قلبي‌ كه‌ آكنده‌ از تفكرات‌ «من‌» است‌ خدا را جستجو نكن‌.» آيا من‌ خود رااززنداني‌ كه‌ ساخته‌ «غرورمن‌» و«خواسته‌هاي‌ من‌» است‌ رها ساخته‌ام‌؟آيا كلمه‌ «آزادي‌» براي‌ من‌ مفهوم‌ واقعي‌ خود را كه‌ همان‌ آزادي‌ براي‌ «كامل‌ شدن‌» وآزادي‌ براي‌ «انتخاب‌ كردن‌» است‌، يافته‌ است‌؟ آيا من‌ قادرم‌ كه‌ رهايي‌ از اعتياد راآغازي‌ براي‌ رهايي‌ از اسارت‌ وسوسه‌ها و تمناهاي‌ خويش‌ نمايم‌؟آيا من‌ از اين‌ آزادي‌ براي‌ شنيدن‌ خواست‌ و اراده‌ خداوند و تلاش‌ براي‌ انجام‌ آن‌ بهره‌مي‌گيرم‌؟
«آزادي‌ از..... به‌ معناي‌ آزادي‌ براي‌......»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-بیست و دوم فروردین - توسط NASIB - 2014-10-08، 02:14

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-شانزدهم فروردین mahla 5 3,926 2018-09-17، 06:13
آخرین ارسال: Mmh66
  فقط برای امروز-سوم فروردین mahla 4 3,476 2014-10-13، 08:44
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-پنجم فروردین mahla 4 3,312 2014-10-13، 08:38
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-ششم فروردین mahla 4 3,113 2014-10-13، 08:36