امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-پانزدهم فروردین
15 فروردین a day at a time  از کتاب اندیشه امروز
من‌ هميشه‌ بايد بخاطر داشته‌ باشم‌ كه‌: كه‌ هستم‌؟واز كجا آمده‌ام‌؟و هدف‌ من‌ از شركت‌ در برنامه‌ بازپروري‌ چيست‌؟من‌ هرگز نبايد ماهيت‌ بيماري‌ خود را و حالتي‌ را كه‌ قبل‌ از آمدن‌ به‌ برنامه‌ داشتم‌فراموش‌ كنم‌.من‌ بايد تلاش‌ كنم‌ كه‌ اين‌ خاطرات‌ را بدون‌ آنكه‌ موجب‌ آزار من‌ شود بخاطر داشته‌باشم‌.من‌ امروز از « شاد بودن‌ » واز « لذت‌ بردن‌ » از زندگي‌ هراسي‌ ندارم‌ و تجربيات‌ خود رابه‌ ديگران‌ انتقال‌ مي‌ دهم‌ همانگونه‌ كه‌ آنها در روزهاي‌ نخستين‌ با من‌ كردند.آيا من‌ مي‌ توانم‌ كه‌ براي‌ يك‌ لحظه‌ وضعيت‌ خود من‌ هرگز شرايط‌ دردناك‌ دوران‌اعتيادم‌ را فراموش‌ نخواهيم‌ كرد و بخاطر خواهم‌ داشت‌ كه‌ بدون‌ مشاركت‌ در برنامه‌،لحظه‌ ها و روزهاي بمراتب‌ دردناكتري‌ را در پيش‌ رو مي‌ داشتم‌.همزمان‌ با نگاهي‌ به‌ گذشته‌ با اتكا به‌ خداوند مهربان‌ و حمايت‌ دوستانم‌ در گروه‌ به‌پيش‌ خواهم‌ رفت‌ و مددرسان‌ كساني‌ خواهم‌ بود كه‌ در ابتداي‌ راه‌ هستند.خداوندا، به‌ من‌ كمك‌ كن‌ تا بر صفت‌ «خود محوري‌» كه‌ در طول‌ دوران‌ اعتياد در من‌شدت‌ يافته‌ غلبه‌ كنم‌ و همدلي‌ و درك‌ متقابل‌ را جايگزين‌ آن‌ نمايم‌.پروردگارا، مرا ياري‌ ده‌ كه‌ امداد به‌ ديگران‌ را بدون‌ چشم‌ داشت‌ تشويق‌ و هورا انجام‌دهم‌.
«زمانيكه‌ در صدد مطرح‌ كردن‌ خود نيستم‌ بيشتر و بهتر انجام‌ مي‌دهم‌»

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-پانزدهم فروردین - توسط NASIB - 2014-10-13، 02:57

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-شانزدهم فروردین mahla 5 3,934 2018-09-17، 06:13
آخرین ارسال: Mmh66
  فقط برای امروز-سوم فروردین mahla 4 3,480 2014-10-13، 08:44
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-پنجم فروردین mahla 4 3,318 2014-10-13، 08:38
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-ششم فروردین mahla 4 3,114 2014-10-13، 08:36