امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-یازدهم فروردین
11 فروردین a day at a time  از کتاب ادیشه امروز
تجربه‌ هزاران‌ معتاد بهبود يافته‌ ثابت‌ كرده‌ است‌ كه‌ « پذيرش‌ »و«ايمان‌ » از ابزارهاي‌هستند كه‌ مرا از وابستگي‌ به‌ مواد مخدر رهايي‌ مي‌ بخشند.هنگاميكه‌ اين‌ اصول‌ را تعميم‌ داده‌ و در رابطه‌ با مشكلات‌ عاطفي‌ خود بكار مي‌ بنديم‌نتايج‌ نسبتاً مشابهي‌ حاصل‌ مي‌ شود.بدون‌ شك‌ در ابتداي‌ برنامه‌ هيچ‌ يك‌ از ما قادر نيست‌ كه‌ با غلبه‌ بر احساساتي‌ نظيرترس‌، خشم‌ وغرور با بكار بستن‌ رهنمود هاي‌ برنامه‌ دوست‌ داشتن‌، آرامش‌ وهماهنگي‌ با جهان‌ را تجربه‌ كند.برنامه‌به‌ ما مي‌ آموزد چگونه‌ تدريجاً احساسات‌ منفي‌ را رها نمائيم‌ و در اولين‌ گام‌خواستار تمام‌ چيز هايي‌ كه‌ تاكنون‌ نداشته‌ايم‌، نباشم‌.آيا من‌ از قانون‌ « همه‌ يا هيچ‌ » در زندگي‌ پيروي‌ مي‌ كنم‌؟مي‌ دانم‌ كه‌ خداوند مرا در بكارگيري‌ اصول‌ پذيرش‌ و ايمان‌ كه‌ كليد حل‌ مشكلات‌عاطفي‌ و احساسي‌ من‌ است‌ ياري‌ خواهد داد و من‌ در اصول‌ برنامه‌ خواهم‌ آموخت‌كه‌ چگونه‌ بااحساساتي‌ نظير خشم‌، درماندگي‌، گناه‌، و نفرت‌ روبرو شده‌ و آنها راشناسايي‌ نمايم‌.خداوندا مرا در انتخاب‌ و بكارگيري‌ شيوه‌هاي‌ مناسب‌ جهت‌ « رويارويي‌ »و« رهايي‌» از احساسات‌ ناخوشايند بدون‌ آنكه‌ به‌ خود و ديگران‌ صدمه‌اي‌ بزنم‌ ياري‌ خواهدداد.
«احساسات‌ واقعي‌ هستند آنها را بپذير»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-یازدهم فروردین - توسط NASIB - 2014-10-13، 08:28

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-شانزدهم فروردین mahla 5 3,942 2018-09-17، 06:13
آخرین ارسال: Mmh66
  فقط برای امروز-سوم فروردین mahla 4 3,486 2014-10-13، 08:44
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-پنجم فروردین mahla 4 3,326 2014-10-13، 08:38
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-ششم فروردین mahla 4 3,120 2014-10-13، 08:36