امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-دهم فروردین
۱۰ -فروردین از کتاب اندیشه امروز  a day at a time
زماني‌ كه‌ برنامه‌ باز پروري‌ را آغاز كرده‌ام‌ روز به‌ روز بيشتري‌ با« دعاي‌ آرامش‌»ومعناي‌ واقعي‌ آن‌ آشنا مي‌ شوم‌.معمولاً آنرا بر روي‌ ديوارهاي‌ محل‌ اجتماع‌ گروه‌ در ادبيات‌ منتشر شده‌ توسط‌ گروه‌و در خانه‌ دوستان‌ تازه‌ام‌ مي‌ بينم‌: پروردگارا، بمن‌ آرامشي‌ عطا فرما تا بپذيرم‌ آنچه‌ راكه‌ قادر به‌ تغييرش‌ نيستم‌.شهامتي‌ كه‌ تغيير دهم‌ آنچه‌ را كه‌ در توان‌ منست‌.و خردي‌ كه‌ تفاوت‌ آن‌ دو را درك‌ نمايم‌.آيا من‌ حقيقتاً دعاي‌ آرامش‌ را درك‌ كرده‌ام‌؟آيا به‌ قدرتي‌ كه‌ در پشت‌ كلمات‌ آنست‌ پي‌ برده‌ و آنرا مرتباً تكرار مي‌ كنم‌؟آيا پذيرش‌ چيزهايي‌ كه‌ قادر به‌ تغيير آنها نيستم‌ براي‌ من‌ آسانتر شده‌ است‌؟خداوند كلمات‌ و جملات‌ دعاي‌ آرامش‌ را جهت‌ استفاده‌ سطحي‌ و تكرار بي‌ موردو بخاطر سپردن‌ بي‌ محتوي‌ بمن‌ نياموخته‌ است‌.من‌ با انطباق‌ واقعيات‌ زندگي‌ با اين‌ دعا و پيدا كردن‌ راه‌ حلهاي‌ عملي‌ جهت‌ مشكلات‌خود آرامش‌ مي‌ يابم‌ و مي‌ توانم‌ در تمام‌ مواردي‌ كه‌ موجب‌ آزار من‌ است‌ آنرا تعميم‌داده‌ و استفاده‌ نمايم‌.
«دعاي‌ آرامش‌ را با دوستان‌ بخوان‌»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-دهم فروردین - توسط NASIB - 2014-10-13، 08:30

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-شانزدهم فروردین mahla 5 3,926 2018-09-17، 06:13
آخرین ارسال: Mmh66
  فقط برای امروز-سوم فروردین mahla 4 3,476 2014-10-13، 08:44
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-پنجم فروردین mahla 4 3,312 2014-10-13، 08:38
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-ششم فروردین mahla 4 3,113 2014-10-13، 08:36