امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-هشتم فروردین
۸ فروردین از کتاب اندیشه امروز  a day at a time
امروز روزي‌ است‌ كه‌ من‌ آنرا خواسته‌ام‌ و براي‌ سپري‌ كردن‌ آن‌ به‌ من‌ لازم‌ حق‌انتخاب‌ داده‌
شده‌ كه‌ خود يك‌ معجزه‌ است‌.در دوران‌ اعتياد خطر كردن‌ و ديگران‌ را در معرض‌ انواع‌ مخاطرات‌ قرار دادن‌ امري‌طبيعي‌ بهنظر مي‌ رسيد.شايد بتوان‌ زنده‌ بودن‌ و شركت‌ در برنامه‌ را بزرگترين‌ معجزه‌ زندگي‌ من‌ دانست‌.معجزه‌اي‌ كه‌ فصل‌ جديدي‌ در زندگي‌ من‌ گشوده‌ است‌ و تحولات‌ مثبت‌ و سازنده‌اي‌را موجب‌ گرديده‌ كه‌ معناي‌ تازه‌اي‌ به‌ زندگي‌ من‌ بخشيده‌ است‌.آيا من‌ بخاطر امروز وفرصتي‌ كه‌ جهت‌ زندگي‌ بهتر در اختيار من‌ گذاشته‌ شده‌ است‌سپاسگزاريم‌ هستم‌؟مي‌ دانم‌ كه‌ لطف‌ و رحمت‌ خداوند تمام‌ لحظات‌ امروز مرا پربارتر و زيباتر خواهدنمود.خداوند مرا آفريد و در تمام‌ دوران‌ بيماريم‌ مرا محافظت‌ كرد تا با پشت‌ سر گذاشتن‌انواع‌ خطرها زندگي‌ دوباره‌اي‌ را كه‌ بر اساس‌ اراده‌ او استوار است‌ بر روي‌ اين‌ زمين‌سبز تجربه‌ كنم‌.من‌ با تمام‌ وجود به‌ او گوش‌ فرا خواهم‌ داد و براي‌ آگاهي‌ از اراده‌ و خواست‌ او درزندگي‌ دوباره‌ خود تلاش‌ خواهم‌ كرد.آيا من‌ براي‌ هميشه‌ به‌ معجزه‌ اعتقاد خواهم‌ داشت‌؟
«زندگي‌ من‌ يك‌ معجزه‌ است‌»

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-هشتم فروردین - توسط NASIB - 2014-10-13، 08:33

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-شانزدهم فروردین mahla 5 3,939 2018-09-17، 06:13
آخرین ارسال: Mmh66
  فقط برای امروز-سوم فروردین mahla 4 3,481 2014-10-13، 08:44
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-پنجم فروردین mahla 4 3,320 2014-10-13، 08:38
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-ششم فروردین mahla 4 3,114 2014-10-13، 08:36