امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-بیست وچهارم اردیبهشت
24 اردیبهشت از کتاب اندیشه امروز a day at a time
با درك‌ حقيقت‌ ما قادر خواهيم‌ بود كه‌ ترس‌ را از خود دور كنيم‌. آيا من‌ از اينكه‌ تنهابمانم‌ وحشت‌ دارم‌؟ ترس‌ از تنهايي‌ اب‌ درك‌ اينكه‌ خداوند در همه‌ احوال‌ و در همه‌جاها با ماست‌ و ما هيچ‌ وقت‌ تنها نخواهيم‌ بود از بين‌ مي‌رود. آيا عدم‌ امنيت‌اقتصادي‌ موجب‌ نگراني‌ من‌ شده‌ است‌؟ اين‌ ترس‌ نيز با تكيه‌ بر خداوند و آگاهي‌ به‌اين‌ حقيقت‌ كه‌ او تنها منبع‌ تغذيه‌ من‌ در تمام‌ طول‌ زندگي‌ بوده‌ است‌ محو خواهد شد.امروز من‌ قدرت‌ آنرا يافته‌ام‌ كه‌ ترس‌ خود را به‌ ايمان‌ تغيير دهم‌.آيا من‌ مي‌توانم‌ با اعتماد كامل‌ بگويم‌: «من‌ اعتماد خواهم‌ كرد و نخواهم‌ ترسيد؟»امروز من‌ جهت‌ غلبه‌ بر ترسهايم‌ به‌ خداوند متوسل‌ مي‌شوم‌ و مي‌دانم‌ با اعتماد به‌خداوند و ايمان‌ داشتن‌ به‌ اينكه‌ او هيچ‌ وقت‌ مرا تنها نخواهد گذشت‌ دليلي‌ براي‌وحشت‌ كردن‌ ندارم‌.آيا من‌ به‌ اعتماد آنچه‌ كه‌ خداوند براي‌ من‌ معين‌ كرده‌ است‌ قادرم‌ كه‌ بر ترسهايم‌ پيروزشوم‌؟آيا ترس‌ و وحشت‌ قادر است‌ كه‌ چون‌ گذشته‌ شهامت‌ مرا تحت‌ تأثير قرار دهد؟
«ترس‌ را به‌ ايمان‌ تبديل‌ كن‌»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-بیست وچهارم اردیبهشت - توسط NASIB - 2014-10-14، 09:19

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیستم اردیبهشت mahla 4 3,453 2015-05-10، 02:14
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-اول اردیبهشت mahla 3 2,834 2014-10-31، 11:07
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-دوم اردیبهشت mahla 3 3,223 2014-10-31، 11:04
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سوم اردیبهشت mahla 4 3,662 2014-10-31، 11:03