امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-بیست وسوم اردیبهشت
23 اردیبهشت  a day at a time از کتاب اندیشه امروز
برنامه‌ به‌ ما مي‌آموزد كه‌ همزمان‌ با رشد ايمان‌ احساس‌ امنيت‌ نيز در ما افزايش‌مي‌يابد. ترس‌هاي‌ وحشتناك‌ وجود ما كاهش‌ مي‌يابد. با بكار بستن‌ رهنمودهاي‌برنامه‌ ما مي‌ آموزيم‌ كه‌ طبيعي‌ترين‌ راه‌ مبارزه‌ با ترس‌ اتكا به‌ خداوند و بيداري‌روحاني‌ مي‌ باشد. ترس‌ از تصميم‌گيري‌ ما را ترك‌ خواهد كرد. اگر تصميم‌ اشتباهي‌بگيريم‌ قادر خواهيم‌ بود كه‌ از نتايج‌ آموزنده‌ آن‌ بهره‌مند شويم‌ و در صورت‌ اتخاذ وانجام‌ كارها ستايش‌ مي‌ كنيم‌. آيا من‌ بخاطر شهامت‌ ورحمتي‌ كه‌ از خداوند دريافت‌كرده‌ام‌ سپاسگزار هستم‌؟آيا من‌ از خداوند بخاطر توانايي‌ حق‌ انتخاب‌ متشكر هستم‌؟من‌ امروز داراي‌ قدرتي‌ هستم‌ كه‌ مي‌ توانم‌ انتخاب‌ كنم‌ و با اين‌ اميد كه‌ پنجاه‌ درصداحتمال‌ موفقيت‌ هست‌ دست‌ به‌ اقدام‌ مي‌ زنم‌. در صورت‌ شكست‌ با آموختن‌ از علل‌عدم‌ موفقيت‌ شهامت‌ دوباره‌ عمل‌ كردن‌ را براي‌ خود محفوظ‌ مي‌ دارم‌. در گذشته‌اتخاد تصميم‌ براي‌ من‌ مانند رويايي‌ غير قابل‌ دسترس‌ بود ولي‌ امروز از اينكه‌ قادرم‌كه‌ درباره‌ زندگي‌ خود تصميم‌ بگيرم‌ احساس‌ شادماني‌ مي‌ كنم‌، مي‌ دانم‌ كه‌ تمامي‌ اين‌تغييرات‌ نتيجه‌ رشد ايمان‌ و اعتماد به‌ خواست‌ خداوند است‌. پروردگار، بخاطرشهامتي‌ كه‌ به‌ من‌ داده‌اي‌ سپاسگزارم‌.
«آزادي‌ = انتخاب‌ كردن‌»

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-بیست وسوم اردیبهشت - توسط NASIB - 2014-10-14، 09:22

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیستم اردیبهشت mahla 4 3,444 2015-05-10، 02:14
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-اول اردیبهشت mahla 3 2,822 2014-10-31، 11:07
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-دوم اردیبهشت mahla 3 3,213 2014-10-31، 11:04
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سوم اردیبهشت mahla 4 3,645 2014-10-31، 11:03