امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-بیست ودوم اردیبهشت
22 اردیبهشت از کتاب اندیشه امروز a day at a time
در برنامه‌ و در ميان‌ افرادي‌ كه‌ در گروه‌ بودند براي‌ اولين‌ بار با افرادي‌ روبرو شدم‌ كه‌احساس‌ كردم‌ زمانيكه‌ ازترسهايم‌ صحبت‌ مي‌كنم‌ منظور مرا كاملاً درك‌ مي‌كنند.بنظر مي‌رسد كه‌ آنها نيز تجربياتي‌ شبيه‌ به‌ من‌ و ترسهاي‌ مشابهاي‌ را داشته‌اند. پس‌ ازباز كردن‌ سفره‌ دل‌ و حرف‌ زدن‌ درباره‌ اين‌ ترسها بود كه‌ پي‌ بردم‌ براي‌ بسياري‌ از اين‌ترس‌ها هيچ‌ دليل‌ موجهي‌ وجود ندارد و فقط‌ در ذهن‌ من‌ وجود داشته‌اند و به‌ مجردجاري‌ شدن‌ بر زبان‌ ناپديد شده‌اند. گاهي‌ ترس‌ از دست‌ دادن‌ شخصي‌ را كه‌ دوست‌داريم‌ چنان‌ بر فكر و ذهن‌ ما رسوخ‌ مي‌كند كه‌ روابط‌ ما با فرد مورد نظر را با مشكلات‌جدي‌ روبرو مي‌نمايد. در برنامه‌ آموخته‌ام‌ براي‌ سلامتي‌ خود به‌ ترسهايي‌ كه‌هيچگونه‌ دليل‌ خارجي‌ براي‌ آن‌ وجود ندارد، بهايي‌ ندهم‌ و وقعي‌ نگذارم‌.خداوندا، بمن‌ كمك‌ كن‌ تا بار رهايي‌ از ترسها و افكار نگران‌ كننده‌ كه‌ بيشتر مربوط‌ به‌آينده‌ مي‌باشد و هيچگونه‌ كاربردي‌ در زندگي‌ امروز من‌ ندارد، در آرامش‌ زندگي‌كنم‌.آيا من‌ قادر خواهم‌ بود كه‌ بدون‌ توجه‌ به‌ اضطرابها و نگراني‌ها كه‌ هيچگونه‌ ضرورتي‌در زمان‌ حال‌ ندارند تمام‌ انرژي‌ خود را جهت‌ رويارويي‌ با مشكلات‌ امروز به‌ كاربندم‌ و سعي‌ در بزرگ‌ كردن‌ اتفاقات‌ نامعلوم‌ آينده‌ نمايم‌؟
«ترسها در ذهن‌ ما مانند سايه‌ بزرگتر از اندازه‌ طبيعي‌ خود مي‌باشند».

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-بیست ودوم اردیبهشت - توسط NASIB - 2014-10-14، 09:33

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیستم اردیبهشت mahla 4 3,449 2015-05-10، 02:14
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-اول اردیبهشت mahla 3 2,823 2014-10-31، 11:07
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-دوم اردیبهشت mahla 3 3,214 2014-10-31، 11:04
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سوم اردیبهشت mahla 4 3,651 2014-10-31، 11:03