امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-هجدهم اردیبهشت
18 اردیبهشت از کتاب اندیشه امروز a day at a time
برنامه‌ به‌ ما مي‌آموزد كه‌ ما قادر به‌ سرزنش‌ كردن‌ ديگران‌ بدون‌ آنكه‌ خود از عوارض‌آن‌ مصون‌ باشيم‌، نيستيم‌. رهايي‌ از فشارهاي‌ عاطفي‌ ناشي‌ از خشم‌ و عصبانيت‌ حتي‌در مواردي‌ كه‌ قابل‌ توجيه‌ و منطقي‌ هستند مستلزم‌ انتقال‌ اين‌ احساسات‌ ناخوشايندبه‌ طرف‌ مقابل‌ مي‌باشد كه‌ در اكثر موارد اين‌ نقل‌ و انتقال‌ براي‌ ما احساس‌ درد و اندوه‌را جايگزين‌ خشم‌ و نفرت‌ مي‌نمايد. زندگي‌ گذشته‌ من‌ روشن‌ترين‌ دليل‌ براي‌ اثبات‌اين‌ امر مي‌باشد. با بكارگيري‌ رهنمودهاي‌ برنامه‌ آموخته‌ام‌ كه‌ چگونه‌ نسبت‌ به‌رهايي‌ از احساسات‌ منفي‌ خود اقدام‌ كنم‌ بدون‌ آنكه‌ در صدد انتقال‌ آنها به‌ شخص‌ديگري‌ باشم‌.آيا من‌ در هنگاميكه‌ از شدت‌ خشم‌ فرياد مي‌كشم‌ قادر به‌ شنيدن‌ صداي‌ خداوندهستم‌؟ زمانيكه‌ خشم‌ بر من‌ مسلط‌ مي‌شود، آيا من‌ قادرم‌ كه‌ بجاي‌ دادن‌ نسبت‌هاي‌ بدبه‌ ديگران‌ و زير سؤال‌ بردن‌ ماهيت‌ وجودي‌ افراد، دليل‌ خشم‌ و عصبانيت‌ خود راتنها در عملكرد اشتباه‌ آنها جستجو كنم‌؟آيا خشم‌ من‌ با حمله‌ به‌ نقاط‌ ضعف‌، نواقص‌ اخلاقي‌ و معايب‌ افراد كاهش‌ مي‌يابد؟آيا من‌ مي‌توانم‌ با توسل‌ به‌ خداوند بهترين‌ و مناسب‌ترين‌ راه‌ رويارويي‌ با شرايط‌ رابيابم‌؟
«بهترين‌ و مناسب‌ترين‌ راه‌ را براي‌ روبرو شدن‌ با خشم‌ را پيدا كن‌»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-هجدهم اردیبهشت - توسط NASIB - 2014-10-15، 02:02

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیستم اردیبهشت mahla 4 3,444 2015-05-10، 02:14
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-اول اردیبهشت mahla 3 2,822 2014-10-31، 11:07
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-دوم اردیبهشت mahla 3 3,213 2014-10-31، 11:04
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سوم اردیبهشت mahla 4 3,645 2014-10-31، 11:03