2014-10-16، 05:42
زیبا یی:
من زیبایی را درقناری خوش آوازی می بینم که در قفس بازهم نغمه دل انگیز آزادی می سراید ، زیبایی را در کرم ابریشمی می بینم که پیله تنگش را به امید روزنه ای در فردا تحمل می کند تا بتواند لذت پروانگی را تجربه کند، زیبایی را در صخره ای می بینم که در مقابل سیلی سنگین موج تاب می آورد .
من مهربانی را در میان دستان گرم یاریگری که به سویم شتافته است و لب به تحسینم گشوده است می بینم تا وقتی اندیشه ای روشن برای ساختن آینده ای بهتر دارم زندگی برایم زیباست، تا زمانی که من به عنوان نشانه ای ازجانب پروردگارم هستم که بندگانش با دیدن من اوراشکرمی گویند زندگی برایم معنا بخش است ،تا وقتی با همین قلم کوچک می توانم حصارذهن آدم ها را بشکنم ونور آگاهی به دل هایشان بتابانم زندگی برایم زیباست ، تا وقتی می توانم به دیگران عشق بورزم و گل لبخند را بر روی صورتشان بنشانم و قطره ا شکی را از چهره ای پاک کنم از زندگی راضیم ، تا لحظه ای که می توانم چراغ امید را در قلب غمزده ای بیافروزم از زندگی لذت می برم .خدایا تو را به خاطر همه فرصت هایی که به من هدیه داده ای تا بتوانم زیبایی زندگی را بهتر درک کنم و زندگی در کنار کسانی را که دوستشان دارم و در حضور هر کدامشان رازی نهفته ای تجربه کنم و به کمال برسم عاشقانه می ستایم .
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق