امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-چهاردهم اردیبهشت
14 اردیبهشت از کتاب اندیشه امروز a day at a time
امروز زمان‌ مناسبي‌ است‌ كه‌ من‌ اقدام‌ به‌ تهيه‌ يك‌ ليست‌ از رخدادهاي‌ مثبت‌ و سازنده‌در زندگي‌ خود نمايم‌. معجزات‌ و تغييراتي‌ كه‌ در نتيجه‌ «پاك‌ زيستن‌» و بكار بستن‌رهنمودهاي‌ برنامه‌ در زندگي‌ من‌ بوقوع‌ پيوسته‌ است‌. امروز من‌ مي‌توانم‌ مانندبسياري‌ از مردم‌ سر ساعت‌ به‌ رختخواب‌ روم‌ و صبح‌ با اميد و خوشحالي‌ از خواب‌برخيزم‌. من‌ امروز از انجام‌ كارهايي‌ كه‌ همه‌ مردم‌ طبيعي‌ انجام‌ مي‌دهند لذب‌ مي‌برم‌.كارهاي‌ ساده‌اي‌ مثل‌ غذا خوردن‌، معاشرت‌ كردن‌ و كار كردن‌. امروز من‌ بخاطرآرامش‌ درون‌، رضايت‌ خاطر و تمام‌ اتفاقات‌ خوب‌ زندگي‌ خود سپاسگزارم‌.آيا من‌ با مرور روزانه‌ تمام‌ اتفاقات‌ خوب‌ و ابراز سپاسگزاري‌ از تمام‌ مواهب‌ طبيعي‌كه‌ در دوران‌ بهبودي‌ در اختيار من‌ قرار گرفته‌ سعي‌ در تحكيم‌ پيوندها خود باخداوند مي‌نمايم‌؟آيا من‌ امروز بايادآوري‌ تمام‌ رخدادهاي‌ مثبت‌ و سازنده‌ در زندگي‌ بعنوان‌ هدايايي‌از طرف‌ خداوند بزرگ‌، مراتب‌ سپاس‌ و خوشنودي‌ خود را نشان‌ مي‌دهم‌؟آيا من‌ با اجراي‌ رهنمودهاي‌ برنامه‌، شكوفايي‌ و سازندگي‌ زندگي‌ خود را تداوم‌خواهم‌ بخشيد؟
«به‌ تغييرات‌ مثبت‌ توجه‌ و روي‌ آنها حساب‌ كن‌»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-چهاردهم اردیبهشت - توسط NASIB - 2014-10-17، 11:54

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیستم اردیبهشت mahla 4 3,452 2015-05-10، 02:14
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-اول اردیبهشت mahla 3 2,831 2014-10-31، 11:07
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-دوم اردیبهشت mahla 3 3,220 2014-10-31، 11:04
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سوم اردیبهشت mahla 4 3,660 2014-10-31، 11:03