امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-دهم اردیبهشت
10 اردیبهشت از کتاب اندیشه امروز
برخي‌ از ما ممكن‌ است‌ كه‌ تصور كنيم‌ كه‌ سابقه‌ اعتياد و مارا به‌ تأثيرات‌ آن‌ در زندگي‌،را به‌ گذشته‌ هدايت‌ خواهد كرد واستفاده‌ مجدد غيرقابل‌ اجتناب‌ خواهد بود. امروزمن‌ پي‌ برده‌ام‌ كه‌ مانند دانش‌ آموزاني‌ كه‌ پس‌ از طي‌ دبستان‌ به‌ راهنمايي‌ و سپس‌ به‌دبيرستان‌ مي‌روند و يا چون‌ افرادي‌ كه‌ پس‌ از تمام‌ يك‌ كار به‌ دنبال‌ كار ديگري‌مي‌گردند، من‌ نيز مي‌توانم‌ اعتياد را يك‌ كار تمام‌ شده‌ تلقي‌ كنم‌ و زندگي‌ جديد خودرا آغاز نمايم‌. زندگي‌ راشايد بتوان‌ با تخته‌ سياه‌ مدرسه‌ مقايسه‌ كرد و بخاطر داشت‌كه‌ پاك‌ كرن‌ تخته‌ سياه‌ بعلت‌ ناتوان‌ بودن‌ در حل‌ مسائل‌ نوشته‌ شده‌ برروي‌ آن‌ نيست‌بلكه‌ اقدامي‌ است‌ جهت‌ نوشتن‌ و حل‌ مسائل‌ جديد.آيا من‌ براي‌ تمام‌ اتفاقاتي‌ كه‌ در زندگي‌ من‌ رخدادده‌ و مرا براي‌ اين‌ شروع‌ تازه‌ آماده‌نموده‌ سپاسگزار هستم‌؟آيا من‌ اجازه‌ مي‌دهم‌ كه‌ شكست‌هاي‌ گذشته‌ مانعي‌ در راه‌ بهبودي‌ و زندگي‌ جديد من‌باشد و يا بصورت‌ ناخوشايندي‌ مرا تحت‌ تأثير قرار دهد؟آيا من‌ درك‌ كرده‌ام‌ كه‌ قبول‌ مسئوليت‌ اشتباهات‌ گذشته‌ مي‌تواند مرا در پي‌ ريزي‌آينده‌اي‌ مطمئن‌ و روشن‌ ياري‌ دهد؟
«شكست‌ مي‌تواند آغازي‌ براي‌..... باشد»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-دهم اردیبهشت - توسط NASIB - 2014-10-17، 12:00

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیستم اردیبهشت mahla 4 3,445 2015-05-10، 02:14
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-اول اردیبهشت mahla 3 2,822 2014-10-31، 11:07
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-دوم اردیبهشت mahla 3 3,213 2014-10-31، 11:04
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سوم اردیبهشت mahla 4 3,646 2014-10-31، 11:03