2014-10-30، 06:55
گاندي خطاب به معشوق اش چه زيبا نوشت :
خوب من ، هنر در فاصله هاست .... زياد به هم نزديك ، ميسوزيم و زياد دور از هم يخ ميزنيم ...
تو نبايد ان كسي باشي كه من ميخواهم ، و من نبايد ان كسي باشم كه تو ميخواهي ..
كسي كه تو از من ميخواهي بسازي ، يا كمبودهايت هستند ، يا آرزوهايت !!...
من بايد بهترين خودم باشم براي تو ، و تو بايد بهترين خودت باشي براي من ...
خوب من هنر عشق در پيوند تفاوت هاست و معجزه اش ناديده گرفتن كمبودها ....
نازنين ...زندگيست ديگر ، هميشه كه همه ي رنگهايش جور نيست ...سازهايش همه ي سازهايش كوك نيست و بايد ياد گرفت با هر سازش رقصيد ...حتي با ناكوك ترين ناكوكش !!..
اصلا رنگ و رقص و ساز و كوكش را فراموش كن ، حواست باشد به روزهايي كه ديگر بر نميگردد ..فرصت هايي كه مثل باد مي ايند و ميروند و هميشگي نيستند ..با اين سالها كه به سرعت برق گذشتند ، به جواني كه رفت ميانسالي كه ميرود ...
حواست باش به كوتاهي زندگي ..
به زمستاني كه رفت ، بهاري كه دارد تمام ميشود آرام ارام ...
نازنينم ، زندگي به همين آساني ميگذرد .
خوب من ، هنر در فاصله هاست .... زياد به هم نزديك ، ميسوزيم و زياد دور از هم يخ ميزنيم ...
تو نبايد ان كسي باشي كه من ميخواهم ، و من نبايد ان كسي باشم كه تو ميخواهي ..
كسي كه تو از من ميخواهي بسازي ، يا كمبودهايت هستند ، يا آرزوهايت !!...
من بايد بهترين خودم باشم براي تو ، و تو بايد بهترين خودت باشي براي من ...
خوب من هنر عشق در پيوند تفاوت هاست و معجزه اش ناديده گرفتن كمبودها ....
نازنين ...زندگيست ديگر ، هميشه كه همه ي رنگهايش جور نيست ...سازهايش همه ي سازهايش كوك نيست و بايد ياد گرفت با هر سازش رقصيد ...حتي با ناكوك ترين ناكوكش !!..
اصلا رنگ و رقص و ساز و كوكش را فراموش كن ، حواست باشد به روزهايي كه ديگر بر نميگردد ..فرصت هايي كه مثل باد مي ايند و ميروند و هميشگي نيستند ..با اين سالها كه به سرعت برق گذشتند ، به جواني كه رفت ميانسالي كه ميرود ...
حواست باش به كوتاهي زندگي ..
به زمستاني كه رفت ، بهاري كه دارد تمام ميشود آرام ارام ...
نازنينم ، زندگي به همين آساني ميگذرد .
خدا را دوست دارم ....
*********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند ....