امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-سوم اردیبهشت
3 اردیبهشت a day at a time از کتاب اندیشه امروز
برنامه‌ به‌ ما آموخته‌ است‌ كه‌ توجيه‌ عملكرد و صالح‌ دانستن‌ خود، دو مانع‌ اساسي‌ درراه‌ پيشرفت‌ روحاني‌ مي‌ باشد.با توجيه‌ عملكرد خويش‌ به‌ اين‌ نتيجه‌ مي‌ رسيم‌ كه‌ درتمام‌ موارد حق‌ باما است‌ و با صالح‌ دانستن‌ خود اين‌ پندار در شكل‌ مي‌ گيرد كه‌ ما ازساير انسانها برتر هستيم‌.هر دو مورد موجب‌ اشتباه‌ ما در ارزيابي‌ مو قعيت‌ ووضعيت‌ خود در زندگي‌ و مانع‌ از رسيدن‌ ما به‌ اهدافي‌ است‌ كه‌ در زندگي‌ جديد خوددر نظر گرفته‌ايم‌.آيا من‌ قادر خواهيم‌ بود كه‌ فقط‌ براي‌ امروز از اين‌ طرز تفكر اشتباه‌ دست‌ برداشته‌ و ازخود سوال‌ كنم‌:چرا عملكرد من‌ چنين‌؟آيا صداقت‌ با خود به‌ معناي‌ توجيه‌ اعمال‌ خويشتن‌ است‌؟آيا من‌ بر نياز «هميشه‌ حق‌ با من‌ است‌» غلبه‌ خواهم‌ كرد و پي‌ خواهم‌ برد كه‌ پذيرش‌مسووليت‌ اشتباهات‌ تنها راه‌ رها شدن‌ از احساسات‌ منفي‌ ناشي‌ از انجام‌ اين‌اشتباهات‌ مي‌باشد؟آيا من‌ به‌ آثار زيانبار توجيه‌ منمطقي‌ و عقلاني‌ اشتباهات‌ خود آگاهم‌؟آيا من‌ شهامت‌ آنرا يافته‌ام‌ كه‌ مسوليت‌ ندانم‌ كاريهاي‌ خود را بپذيرم‌؟
«اشتباه‌ كردن‌ از خصوصيت‌ انسان‌ بودن‌ است‌»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-سوم اردیبهشت - توسط NASIB - 2014-10-31، 11:03

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیستم اردیبهشت mahla 4 3,451 2015-05-10، 02:14
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-اول اردیبهشت mahla 3 2,827 2014-10-31، 11:07
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-دوم اردیبهشت mahla 3 3,214 2014-10-31، 11:04
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-چهارم اردیبهشت mahla 3 2,946 2014-10-31، 11:01