امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-بیست وهشتم خرداد
28خرداد از کتاب اندیشه امروز 
بهنگام‌ دعا و نيايش‌ من‌ نيازي‌ به‌ اينكه‌ وحشت‌ و دلهره‌ داشته‌ باشم‌، ندارم‌ من‌ بخاطراينكه‌ به‌ پرهيز و تقوي‌ كامل‌ دست‌ يابم‌ دعا نمي‌كنم‌ چرا كه‌ مي‌دانم‌ هرگز به‌ آن‌نمي‌رسم‌. من‌ فقط‌ نيازمند آنم‌ كه‌ نيايش‌ كنم‌ و اجازه‌ دهم‌ كه‌ تقوي‌ در قلب‌ من‌ رشدكند و آنرا آكنده‌ سازد. فقط‌ در اين‌ صورت‌ است‌ كه‌ به‌ يك‌ تصوير منطقي‌ از اينكه‌ دركجاي‌ اين‌ بزرگراه‌ تواضع‌ و فروتني‌ كه‌ سفر من‌ به‌ سمت‌ خدا از آن‌ مي‌گذردايستاده‌ام‌، دست‌ خواهم‌ يافت‌. من‌ در اين‌ سفر به‌ موفقيت‌ حقيقي‌ خود در جهان‌ آگاه‌مي‌شوم‌.آيا من‌ خود را بيش‌ از اندازه‌ جدي‌ نمي‌گيرم‌؟آيا امكان‌ دارد كه‌ خودستايي‌ كه‌ از عوارض‌ بيماري‌ اعتياد است‌ در من‌ از بين‌ برود؟آيا با مقايسه‌ ناتواني‌ خود با قدرت‌ بي‌ انتهاي‌ خداوندي‌ قادر به‌ درك‌ دست‌ ازتوانائيها و امكاناتم‌ در زندگي‌ مي‌باشم‌؟آيا در تفكر به‌ قدرت‌ برتر خداوند قادر خواهم‌ بود كه‌ به‌ معايب‌ و نواقص‌ خود به‌عنوان‌ يك‌ انسان‌ پي‌ برده‌ و با نديده‌ گرفتن‌ غرور حدود طبيعي‌ خود را درك‌ نمايم‌؟آيا من‌ در كمال‌ فروتني‌ مي‌پذيرم‌ كه‌ در مقابل‌ قدرت‌ و عظمت‌ خداوندي‌ من‌ ذره‌ناچيزي‌ هستم‌؟
«او بزرگ‌ است‌، من‌ كوچك‌ هستم‌»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-بیست وهشتم خرداد - توسط NASIB - 2014-10-31، 11:31

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیست وهفتم خرداد mahla 6 5,993 2015-06-17، 02:25
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-بیست وششم خرداد mahla 6 5,230 2015-06-16، 01:58
  فقط برای امروز-بیست وپنجم خرداد mahla 6 3,979 2015-06-15، 02:14
  فقط برای امروز-بیست وچهارم خرداد mahla 6 4,733 2015-06-14، 02:34