امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8. آيا مي‌توانيد تصور كنيد او كيست و چگونه مي‌تواند به شما كمك كند، تا از این بیماری
من از زمان کودکی بخاطر ترسهایم از خداوند، خدا گریز شدم. حتی از ترس به مسجد نمیرفتم و اگر هم مجبور به رفتن میشدم به همراه پدرم بود و مدام به سقف و در و دیوار نگاه میکردم، احساس میکردم که توسط اشباح تحت نظر هستم و مدام به پدر میچسبیدم و او هم من را از خودش میراند. من از ترس قضاوت پدرم ترسهایم را نمیگفتم، خداوند را چنان به من معرفی کرده بودند که هیچ رحم و مهربانی راجع به من که بچه شیطانی بودم نداشت و اگر من را تک و تنها گیر میآورد تکه پاره ام میکرد و احساس میکردم عده ای از اجنه و هیولاها موقع خواب منتظر غفلتم بودند تا من را گرفته و جانم را بگیرند و یا همانطور به جهنم ببرند. خدایی که به من معرفی کرده بودند، خدای مهربان من نبود و من را خلق کرده بود فقط برای عذاب کشیدن و من هم با همین سرطان عذاب زیادی هم کشیدم، من وقتی فهمیدم که بیماری من نبود خداوند و نداشتن ارتباط معنوی است، کاملاً این را باور داشتم و دارم، چون وقتی صادقانه با خداوند رابطه گذاشتم و از او کمک خواستم به من کمک کرد...
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: 8. آيا مي‌توانيد تصور كنيد او كيست و چگونه مي‌تواند به شما كمك كند، تا از این بیماری - توسط شاپور الف - 2014-12-26، 12:13

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  21. فكر مي‌كنيد کدام سؤالات را راحت‌تر جواب مي‌دهيد؟ mehdiast 1 1,536 2014-12-26، 02:23
آخرین ارسال: شاپور الف
  20. آيا مي‌توانيد تشخيص دهيد كه اصول خودیاری اين برنامه، یک برنامه‌ي مذهبي نيست؟ mehdiast 1 1,390 2014-12-26، 02:20
  15. آيا مي‌دانید چرا از اينكه در جمع و حضور مردم با خداوند دعا و نیایش كنيد خجالت مي‌ mehdiast 1 1,449 2014-12-26، 02:05
  13. چه صدماتي زده اید آیا مي‌توانيد آنها را ليست كنيد؟ mehdiast 1 1,737 2014-12-26، 02:00
  10. آيا مي‌توانيد بغير از ديوانگي به رفتار با خود نام ديگري بگذاريد؟ mehdiast 1 1,523 2014-12-26، 12:19

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان