2015-01-15، 08:52
ساختمان قدم اول :1_بیماری اعتیاد:
نداشتن نقطه تعادل وتناسب وثبات در کلیه ی امور زندگی.
نداشتن ثبات احساسی،عاطفی،روحانی وناتوانی در مقابل کنترل هرگونه ماده مخدر ،چسبیدن به هرنوع حالت رفتاری (پرخوری و....)تکرار عادات بد وناپسند،افکار بیمارگونه وانحرافات فکری. 2_انکار:
دروغ گفتن،سرزنش دیگران،فرافکنی،توجیه وبهانه ،دستاویزها.3_آخر خط ،یاس وانزوا:
پذیرش شکست در برابر مواد مخدر وبیماری اعتیاد
4_عجز:
فرزند آخر یأس وانزوا،عجز آبستن غیر قابل اداره بودن زندگی من است.ناتوانی در مصرف هرنوع ماده مخدر.5_غیر قابل اداره بودن زندگی:
این واقعیتی است آشکار وانکار ناپذیر که نتیجه نگاهی صادقانه به گذشته من است.
6_بهانه ودستاویز:
من میتوانم،دیگران اشتباه میکنند...اینها وسیله ای است برای انجام ندادن مسئولیت امروز من در زندگی که همانا نغییر من است.
☀☀7_تسلیم:
شاه کلید بهبودی من است وهیچ راهی جز تسلیم برای بهبودی ندارم.
☀☀☀☀☀8_اصول روحانی:
ابزار ووسایل رشد من است که همانا خودشناسی ورسیدن به خدای درون وبیداری وجدان خفته من است.☀
☀☀☀☀![تصویر: images/smilies/heart.gif تصویر: images/smilies/heart.gif](images/smilies/heart.gif)
![تصویر: images/smilies/heart.gif تصویر: images/smilies/heart.gif](images/smilies/heart.gif)
نداشتن نقطه تعادل وتناسب وثبات در کلیه ی امور زندگی.
نداشتن ثبات احساسی،عاطفی،روحانی وناتوانی در مقابل کنترل هرگونه ماده مخدر ،چسبیدن به هرنوع حالت رفتاری (پرخوری و....)تکرار عادات بد وناپسند،افکار بیمارگونه وانحرافات فکری. 2_انکار:
دروغ گفتن،سرزنش دیگران،فرافکنی،توجیه وبهانه ،دستاویزها.3_آخر خط ،یاس وانزوا:
پذیرش شکست در برابر مواد مخدر وبیماری اعتیاد
4_عجز:
فرزند آخر یأس وانزوا،عجز آبستن غیر قابل اداره بودن زندگی من است.ناتوانی در مصرف هرنوع ماده مخدر.5_غیر قابل اداره بودن زندگی:
این واقعیتی است آشکار وانکار ناپذیر که نتیجه نگاهی صادقانه به گذشته من است.
6_بهانه ودستاویز:
من میتوانم،دیگران اشتباه میکنند...اینها وسیله ای است برای انجام ندادن مسئولیت امروز من در زندگی که همانا نغییر من است.
☀☀7_تسلیم:
شاه کلید بهبودی من است وهیچ راهی جز تسلیم برای بهبودی ندارم.
☀☀☀☀☀8_اصول روحانی:
ابزار ووسایل رشد من است که همانا خودشناسی ورسیدن به خدای درون وبیداری وجدان خفته من است.☀
☀☀☀☀
![تصویر: images/smilies/heart.gif تصویر: images/smilies/heart.gif](images/smilies/heart.gif)
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق