2015-02-04، 06:57
بازتابهاي روزانه الکليهاي گمنام
فقط براي امروز الکلي هاي گمنام
پانزدهم بهمن ماه
فقط براي امروز الکلي هاي گمنام
پانزدهم بهمن ماه
رهايي باشکوه
لحظه اي که از جر و بحث دست برداشتم ، توانستم ببينم و احساس کنم . درست از همان جا ، گام دوم آرام و به تدريجوارد زندگيم شد . نمي دانم چه اتفاقي افتاد يا از چه روزي به قدرتي برتر ازخودم اعتقاد پيدا کردم، فقط ميدانم که الان به آن ايمان دارم . براي رسيدن به اين مرحله ، تنهابايد مبارزه را کنار مي گذاشتم و بقيه برنامه هاي انجمن را با تمام وجود اجرا مي کردم .
دوازده گام و دوازده سنت
پس از سالها درگيري با آشوبي که به واسطه خودرايي ام بپا شده بود . گام دوم مرا از دام تنهايي رها کرد . اکنون در سفر جديدم هيچ چيز برايم دردناک يا دست نيافتني نيست . هميشه کسي هست که بار زندگي را با او قسمت کنم . گام دوم باعث شد که با خدا پيوند بخورم و حالا ميفهمم که مشکلات روحي ام به دليل نفسم بوده است . براي اينکه از گذشته رهايي يابم بايد آينده را به کسي واگذارکنم که شانه هايش از من خيلي پهن تر است.
دوازده گام و دوازده سنت
پس از سالها درگيري با آشوبي که به واسطه خودرايي ام بپا شده بود . گام دوم مرا از دام تنهايي رها کرد . اکنون در سفر جديدم هيچ چيز برايم دردناک يا دست نيافتني نيست . هميشه کسي هست که بار زندگي را با او قسمت کنم . گام دوم باعث شد که با خدا پيوند بخورم و حالا ميفهمم که مشکلات روحي ام به دليل نفسم بوده است . براي اينکه از گذشته رهايي يابم بايد آينده را به کسي واگذارکنم که شانه هايش از من خيلي پهن تر است.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم