2015-02-06، 09:04
مسئله استفاده و سوءاستفاده نوع شیوه تربیتی در خانواده معتادان است و از همان دوران کودکی روش و رویه سوءاستفاده کردن را آموزش میبینند و من هم به همین صورت با روش و شیوه سوءاستفاده کردن آشنا و ماهرتر شدم. من در مجموعه افرادی قرار داشتم که همه از هم سوءاستفاده میکردند و الان هم همین کاررا بلد هستیم.يکي از نقصهاي فعالی است که من در مسیر زندگی خصوصاً در دوران اعتیادم یاد گرفتم. روشی که برای حفظ بیماری اعتیادگونه خود وپیشبرد اهداف نادرست در زندگی ام از ایننواقص استفاده میکردم و از همان ابتدا متوجه بودم، که من دیگران را استثمار کرده و خودم را محق میدانستم که باید هر کاری با آنها بکنم. همیشه از سادگی و نا آگاهی دیگرانوحق بجانبی و خود محوری خودم به نفع بیماریم استفاده میکردم. از دیگرانبه عنوان وسیله پیشرفت و نردبان ترقی سوءاستفاده میکردم.البته با غرور و انکار به خودم و دیگران میگفتم که من سیاست دارم، تا باخودخواهی به منظور و خواسته هایم برسموبا در نظر گرفتن بزرگمنشی و احساسات انسان دوستانه به دیگرانبها میدادم و منت گردنشان میگذاشتم.همیشه با هوای نفس وترس از آینده و واقعیاتزندگی فراری بودم و باورهای غلط و الگوهای رفتارینامناسب از دیگران که آنها هم بنوعی سوءاستفاده میکردم.