2015-02-11، 11:05
بخش فعال بیماری من روی نداشتن کنترل روی خشممبوده است و من در آن واحد در اثر یک حرف و توهین و بدرفتاری به سرعت عجیبی خشمگین میشدم و فوراً درگیری پیش میآوردم. مثلاً: بخاطر یک سیب کرمو که میوه فروش محلمان داخل پاکت میوه ای که خریده بودم انداخته بود، سه روز زندگی خودم و آن میوه فروش را تبدیل به جهنم کرده بودم و آبرو و حیثیت خودم و آن مرد را بخطر انداختم. در حالی که همان سیب قیمتش سه هزارتومان بود و من برای تاوان آن سیب نزدیک به سیصدهزار تومن خرجم شد و یک شب هم بازداشتگاه کلانتری محل ماندم. من هميشه دربرابر تهدید و ترس و استرسهایی که در موقع احساس خطرهاو رفتارهاي جدي و خشک و خشونت دیگران و بدرفتاری آنها به من وارد میشد، واکنش بدو نفرت انگیزی از خودم نشان ميدادم و در نهایت با ادامه بیماری اعتیاد و مصرف مواد مخدر و عوارض دیگر اعتیاد، روزي رسيد که نتوانستم از وجود خودمو حق خودم، در مقابل سوءاستفاده گران دفاع کنم. به خاطر بحرانهاي مادي واجتماعي، توانايی روبری شدن باکسي و اتفاقی و مسئله و برطرف کردن مشکلات را نداشتم، اگرحقم را ميخورند، مطمئناً جرات درگیر مستقیم با خودشان را نداشتم، آنگاه به هرعنوان از افراد خانواده و محل کار و اتومبیل و آبرو و مسائل دیگرشان صدماتی به آنها میزدم.