امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
43-آیا فکر می کنم می توانم هنوز با افرادی که در زمان مصرف می شناختم رفت و آمد کنم؟ آی
تا بیاد دارم من دقیقاً از هفت تابلوی اخطاری که در انجمن دائم میگویند، رفیق بازی، زمین بازی، وسائل بازی، تنهایی، خشم، خستگی و گرسنگی ده هابار لغزش کردم و تازه با آمدن به انجمن متوجه شدم من از کدامین سوراخ گزیده شدم. از همان ابتدا با دوستان همبازی و هم مصرفی پرهیزکامل کردم و الان هم س از نزدیک به هفده سال در منزل و دفتر من به روی مصرف کننده سیگار و مواد مخدر و الکل بسته است و در حقیقت من سهم خودم را گرفته ام و دوست ندارم با این افراد رفت و آمد داشته باشم، با اینکه من مددکار اعتیاد و وابستگی هستم و شغلم در این رابطه است، ولی بازهم این مراقبتها را دارم. من زیر سقفی نمیروم که در آن مواد و سیگار و الکل مصرف میکنند، حتی به جشن تولد و عروسیهایی که مصرف کننده خاص خود را دارند نمیروم. من در تمام شرایط بهبودی خودم را در رأس قرار داده ام و دوست ندارم این بهبودی را به مخاطره بیاندازم. من بهبودیم را راحت و روی هوا و هوس بدست نیاوردم و برای هر لحظه اش درد کشیدم. جدی نگرفتن اصول و این اخطارها و نشنیدن تجربیات لغزشیها، تاوان سنگینی دارد. رعایت نکردن اين اخطارها دستاويزی برای مصرفم جدی است. اين اصل مسلم برای بقای بهبودی من است. که از رفتن به مکانهای مصرف و ارتباط نداشتن با افراد مصرف کننده حتی در و برادر و خواهر و مادر باید پرهیز کرد.

پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: 43-آیا فکر می کنم می توانم هنوز با افرادی که در زمان مصرف می شناختم رفت و آمد کنم؟ آی - توسط شاپور الف - 2015-02-20، 10:29

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  52-آیا می توانم بدون تسلیم کامل به بهبودیم ادامه دهم؟ mehdiast 11 22,814 2022-04-30، 11:09
آخرین ارسال: کمپ یاران
  53-آیا هر زمان که فکر مصرف یا عمل از روی اعتیاد به من دست داده mehdiast 10 16,583 2020-11-07، 02:10
آخرین ارسال: amirjavadi
  50-آیا می توانم بهبودیم را بدون تسلیم کامل شروع کنم؟ mehdiast 9 23,364 2020-11-07، 02:01
  48-چه چیز مرا متقاعد می سازد که دیگر نمی توانم با موفقیت مصرف کنم؟ mehdiast 8 25,728 2020-11-07، 03:32
  46-من هنوز به چه بهانه و دست آویز چسبیده ام؟ mehdiast 8 29,832 2020-11-07، 03:23

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان