2015-02-20، 10:29
تا بیاد دارم من دقیقاً از هفت تابلوی اخطاری که در انجمن دائم میگویند، رفیق بازی، زمین بازی، وسائل بازی، تنهایی، خشم، خستگی و گرسنگی ده هابار لغزش کردم و تازه با آمدن به انجمن متوجه شدم من از کدامین سوراخ گزیده شدم. از همان ابتدا با دوستان همبازی و هم مصرفی پرهیزکامل کردم و الان هم س از نزدیک به هفده سال در منزل و دفتر من به روی مصرف کننده سیگار و مواد مخدر و الکل بسته است و در حقیقت من سهم خودم را گرفته ام و دوست ندارم با این افراد رفت و آمد داشته باشم، با اینکه من مددکار اعتیاد و وابستگی هستم و شغلم در این رابطه است، ولی بازهم این مراقبتها را دارم. من زیر سقفی نمیروم که در آن مواد و سیگار و الکل مصرف میکنند، حتی به جشن تولد و عروسیهایی که مصرف کننده خاص خود را دارند نمیروم. من در تمام شرایط بهبودی خودم را در رأس قرار داده ام و دوست ندارم این بهبودی را به مخاطره بیاندازم. من بهبودیم را راحت و روی هوا و هوس بدست نیاوردم و برای هر لحظه اش درد کشیدم. جدی نگرفتن اصول و این اخطارها و نشنیدن تجربیات لغزشیها، تاوان سنگینی دارد. رعایت نکردن اين اخطارها دستاويزی برای مصرفم جدی است. اين اصل مسلم برای بقای بهبودی من است. که از رفتن به مکانهای مصرف و ارتباط نداشتن با افراد مصرف کننده حتی در و برادر و خواهر و مادر باید پرهیز کرد.