2015-05-05، 09:49
ش- بله شخصیت معتادگونه ی من هیولا و دیکتاتوری است که اگر قدرت پیدا نماید، مسلماً نقشه های شومی برای مردم دیگر و حتی برای دنیا و حیوانات هم نقشه نابودی کشیده است و من اگر مواد مخدر مصرف کنم، حتما آنرا در کمال بیرحمی انجام خواهد داد. آنکه باخود زنا کند با دیگران چه ها کند. بیماری اعتیاد و مواد مخدر بزرگترین خطری است که مردم جهان را تهدید جدی کرده است و در هر سال میلیونها انسان را بطرز فجیح میکشد و کانون خانواده ها را نابود میکند و هر روز بیشتر از روز قبل قربانی میگیرد و یک هیولای غیرقابل کنترلی برای کشورها شده است. همانگونه که زندگی من و خانواده ام را به نابودی کشاند، دیگران و اطرافیان راهم در طول دوران مصرفم اذیت و آزار رساندم. من وجود این هیولای درونی را انکار می کردم و حق زندگی هیج انسانی را رعایت نمیکردم. عاقبت من تبدلیل به هیولای شده بودم که وسعت بیماریم هرروز در حال رشد بود و هرچه در من رشد میکرد رفتار من هم در غرور و انکار مخربتر و زیان بارتر از قبل میشد. که اول خودم و خانواده ام و در مراحل بعد مردم جامعه ای که در آن بودم را در نوبت و لیست آزارم قرار داده بودم. نشانه های بازر این واقعیت مصرف مواد مخدر، سرقت مال و اموال، عدم صداقت و شایعه و در نظر نگرفتن عواطف فردی و خانوادگی و انسانی و اینکه بخاطر تهیه پول هرکاری میکردم و برای تمایلات بیماری اعتیادم تبدیل به هیولایی شده بودم که دیگر سازنده نبودم و هیج تأثیری در رشد و ترقی جامعه نداشتم.